Златни пясъци
Slide
Slide

Златни пясъци. Една от водещите германски телевизии SAT 1 ще излъчи 10 епизода на шоу, което ще бъде заснето това лято в Златни пясъци. Целта на курорта е с предаванията да бъдат възстановени потоците с немски туристи преди пандемията.

Кадрите ще се заснети от 15 юли и ще продължат един месец. В центъра на сценария е един от най-известните рапъри в Германия – Келвин Клайнен (Calvin Kleinen). Амбицията на домакините е да спечелят сърцата не само на жадните за пътешествия и парти младежи, но и да бъдат представени всички възможности за туризъм в комплекса.

Идолът на Келвин е рапърът Еминем. Кариерата на 31-годишния немски изпълнител започва преди десетина лета в Златни пясъци като промоутър, а години по-късно неговата голяма звезда изгрява с реалити по RTL. Той има сантимент към дестинацията и сега му се отдава възможност да върне жеста за добрия старт в кариерата си, която е получил в българския курорт.

Днес Келвин има 200 хиляди последователи в Instagram, а постовете му в Tik Tok са харесани близо 600 хиляди пъти.

Предстоящите епизоди ще бъдат по 45 минути. Екипът на предаването, начело с продуцента, пристига тази седмица в Златни пясъци, за да бъдат обсъдени последните детайли с домакините.

Сподели публикацията