Slide
Slide

Бургас/София. Бургас отново очарова посетителите на туристическото изложение „Ваканция и СПА“ в София със своите оригинални сувенири, изработени от специализираното звено „Морски знаци“ към местното Общинско предприятие „Туризъм“.

Под тази марка се раждат туристически сувенири на морска и бургаска тематика, които са 100% ръчна изработка. Всички от екипа на щанда на община Бургас, включително и зам.-кмета Диана Саватева, бяха облечени с тениски от най-новата серия с бургаските риби. Това не само показа оригиналност, но и пример за отборен дух сред останалите участници.

Диана Саватева/снимка Руслан Йорданов, Bgtoursm.bg

„Разчитаме не само на оригиналното мислене на дизайнерите, но и на сръчността на нашите служители. Обогатяваме асортимента, в който рибите и птиците често присъстват върху еко торбички, тениски, чорапки, ключодържатели и много други сувенири. На щанда тази година може да бъдат открити и мартеници, тъй като 1 март наближава. Те са с удължен срок на годност, тъй като са със семена за засяване – от мартеницата ще израстне прекрасно цвете. Имаме брандирани чаши и бутилки, които не са празни. Това са бутилките с островната бира, в която има билков привкус. През последните месеци, в партньорство с винарни, успяхме да разработим серия рекламни бутилки за вино, които с с провокативен надпис „Изпий ме“ … на Никулден, на Великден, на Св. Валентин, на 8-ми март – винаги има повод да подариш една бутилка вино, която да е брандирана. Така тя ще остане и за спомен за човека, който е получил този подарък“, заяви пред Bgtourism.bg зам.кметът на община Бургас Диана Саватева.

Диана Саватева – зам.-кмет на община Бургас

Морякът Пейо на „Ваканция и СПА“
Сподели публикацията