Туроператор организира тренировъчен лагер в Барселона за деца от България
Туроператор организира тренировъчен лагер в Барселона за деца от България
Slide
Slide
Slide
Slide

Стара Загора. За първи път български деца ще имат възможност да тренират под ръководството на треньорите от легендарната академия на Барселона – Ла Масия, научи Bgtourism.bg от Тодор Иванов – основател на Кондор спорт – дългогодишна компания с богат опит в спортния туризъм и с контакти с големи футболни грандове от цял свят, чиято централа е в Стара Загора.

Лагерът ще се проведе от 27 октомври до 2 ноември 2024 година, като в него могат да се включат момчета и момичета, които са родени през 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 година. Лагерът е на база на дългогодишното партньорство на българския туроператор с Барселона. Тренировъчните сесии ще се проведат на база „Хуан Гампер“ – там, където тренират всички възрасти на Барселона, както и мъжкия състав.

“Местата са ограничени. Желаещите родители да запишат децата си могат да ползват и отстъпки за ранно записване, което е валидно до 14 юли – цената е 1385 евро, а след 16 юли цената ще е 1485 евро. Самолетният билет не е включен, като допълнително може да съдействаме за него. Повече информация може да се получи на имейл ivaylo.atanasov@condorsport.bg или на телефон +359 883 360 207“, заяви Иванов.

Той посочи и какво включва тренировъчния лагер в Ла Масия: 5 тренировки под ръководството на треньорите на Барселона; трансфери с автобуса на първия отбор на Барселона; нощувки в хотел в центъра на Барселона; закуска, обяд и вечеря – като обядът ще бъде на Камп Ноу; екипировка на Барселона – тениска, шорти и чорапи; участниците ще научат много, не само от практическите, но и от тактическите тренировки; ще влязат в семейството на Барселона; ще се запознаят с много връстници и ще разменят опит.

За още актуални новини, интересни интервюта и предложения за пътешествия в България и по света – присъединете сe към вайбър канала на Bgtourism.bg ТУК!

Сподели публикацията