Slide
Slide

София. Навръх 3 март националния празник на Република България всички пътници, които избраха за полета си авиокомпанията, получиха като комплимент специални ваучери за -50% отстъпка при следващото им пътуване с „България Еър“.

Ваучерът може да бъде използван еднократно и предоставя 50% отстъпка от крайната цена на билета за следващ директен полет на националния превозвач. Отстъпката важи за билети, закупени до края на 2024 г., за пътуване в рамките на една година от датата на резервацията.

Билетите могат да бъдат закупени чрез Центъра за обслужване на клиенти на callfb@air.bg или в офисите на България Еър в страната и чужбина. Необходимо е да се предостави оригинал или двустранно сканирано копие на ваучера.

Това е втората специална изненада на националния авиопревозвач към пътниците през  последните няколко дни. На 1 март, по повод пролетния празник Баба Марта, авиокомпанията подари на всички пътници на борда на самолетите си мартенички, с които им честити празника.

„България Еър“ цени националния празник на страната и с жестовете си към своите пътници изразява благодарността си за тяхното доверие при избора им на компанията за техните полети.Информация за директните дестинации на националния авиопревозвач, възможностите за полети, както и актуални промоции може да откриете на официалния уебсайт www.air.bg и в мобилното ни приложение.

Сподели публикацията