Slide
Slide

София. За поредна година Exotic Holiday подпомага училището по изкуства и занаяти за социално слаби деца в с. Русаля. Тази година туроператорът с част от печалбата си осигури средства за отопление през зимния сезон и коледни подаръци за децата.

“Преди 2 години, чествайки 10-годишния си юбилей, взехме решение, че ще отделяме част от печалбата от всяка резервация за талантливите деца от училището. Благодарим на нашите клиенти, че избират Exotic Holiday за своето пътуване! Благодарение на тях ние имаме възможност да помогнем на децата от с. Русаля.”, сподели на своята страница във фейсбук туроператорът.

Училището по изкуства и занаяти за социално слаби деца в с. Русаля е уникален проект, който стартира през 2014 г. Различното и иновативното при него е фокусът му, изцяло съсредоточен върху будни и даровити деца от най-бедните слоеве на обществото. Деца, израстващи в пълна социална изолация и носещи клеймото на обреченост, деца лишени от правото на равен старт и шанс за развитие. Броят на тези деца расте и отдавна излиза извън малцинствените общности. Училището е единственото, което дава шанс на деца в риск да получат напълно безплатно образование, възпитание и грижа, без да губят идентичността си и без да бъдат откъснати от семейство и общност. Целта е да им се даде надежда за по-добър живот и бъдеще.

Училището в с. Русаля е извън всякакви стандарти, което го прави много полезно и съвременно. Единствения минус от това е постоянната финансовата нестабилност. От една страна е лишено от възможностите на държавните и общински училища, защото закона го определя като частно, а от друга липса на финансовата обезпеченост на частните училища, защото реално, всичко е безплатно!

“Скъпи приятели пътешественици,
Обръщаме се към Вас с огромна молба да се включите в инициативата ни, дарявайки сума за децата от училището в с. Русаля. Децата са изключително талантливи и имат огромно желание да се развиват и учат. Нека заедно да покажем на тези малки герои и техните ръководители, че все още има добри хора и смисъл да се прави добро!
Ние от Exotic Holiday вярваме, че ако се обединим, ще помогнем на децата да продължат напред, ще съхраним усмивката им и ще им дадем надежда за едно по-добро бъдеще!”, допълват още от Exotic Holiday.

За всички, които ще се включват в кампанията, е посочена банковата сметка на училището:
Българо Американска Кредитна Банка / Титуляр: Сдружение Русаля
BG68BGUS91601009862600

Сподели публикацията