Slide
Slide
Slide
Slide

Букурещ. В Румъния започна годишната рекламна обиколка на „Албена“ АД.  В 7 града се представят три курорта на Черноморието ни – Албена, „Бялата лагуна“ край Каварна и „Форест Бийч“ в Приморско, които са част от портфолиото на дружеството.

Морските ни дестинации ще запознаят местните туристически агенции и туроператори с новостите си за предстоящия летен туристически сезон. Роудшоуто се провежда от 18 до 25 април. Началото бе дадено снощи в Букурещ.

Днес презентациите продължават в Питещи, а роудшоуто включва и представяне в Брашов – на 20 април, Сибиу – на 21 април – Клуж – на 24 април, Търгу Муреш – на 24 април и Констанца – на 25 април. Участниците ползват специални цени за записвания с 20% отстъпка, като те могат да спечелят и почивки в българските курорти чрез томбола.

През последните месеци Албена реализира мащабна и иновативна рекламна кампания чрез самостоятелни представяния в Европа и участия в туристически изложения, където проведе срещи не само с потребителите, но и b2b срещи с традиционни и нови партньори.

В същото време едно от големите британски издания – The Sun, отделя специално внимание на Албена и представя ваканционното селище като „неоткрита“ дестинация за почиващите от Обединеното кралство. Публикацията може да прочетете тук.

Сподели публикацията