Атракциите “Черна дупка” и “Луда река” вдигат адреналина на туристите в аквапарка в Слънчев бряг
Атракциите “Черна дупка” и “Луда река” вдигат адреналина на туристите в аквапарка в Слънчев бряг
Slide
Slide
Slide
Slide

Интервю с Вили Мaцин – оперативен мениджър на Екшън Аквапарк, Слънчев Бряг

 – С какви водни атракции Екшън Аквапарк в Слънчев бряг привлича гостите си през това лято?

– Това лято, както винаги досега, най-популярни сред гостите са екстремните атракции като “Черна дупка” и “Луда река”, които грабват вниманието си със своите адреналинови изживявания. Но не забравяме и за нашите най-малки гости – имаме специално оборудвани зони за тях като мултифункционалния ни воден атракцион – Приключенски Остров, които също се радват на голям интерес. 

– Настоящото лято е изпълнено с богата програма, която включва известни и обичани изпълнители. Какви интересни събития предстоят?

– В нашата парти програма за лято 2023 г. бяха заложени разнообразни събития с известни и обичани изпълнители. Пяна партитата всеки петък под името Bubble Fridays се превърнаха в истински символ на забавлението в Екшън Аквапарк. Този петък (18.08) ще срещнем нашата любима певица Дара, а следващата седмица (25.08) сме подготвили уникално събитие с гост DJ, с което ще отбележим и края на парти сезона за лято 2023.

– Какъв е капацитетът на аквапарка и колко души средно посрещате на ден през този сезон? Кой е любимият ден за аквапарк сред туристите, в който сте забелязали, че посрещате най-много посетители?

– В този сезон имаме силен трафик от гости всеки ден, но петък се отличава като деня с най-голям интерес сред посетителите. Екшън Аквапарк разполага с голям капацитет и броят гости на ден зависи силно от месеца и времето, но със сигурност интерес има и през това лято. Посетителите ни ценят широкото пространство на аквапарка, удобното разпределение на атракциите и безопасността. Този интерес към нас продължава да нараства с всяка година.

– Какви са условията за посещение на аквапарка. До кога планирате той да бъде отворен?

– Екшън Аквапарк е отворен за всички, които желаят незабравимо лятно преживяване. Входът за гости над 130 см е 59 лв, през септември ще бъде намален на 44 лв. За децата между 90 и 130 см цената е 30 лв, а през септември – 22 лв. Радваме се, че можем да предоставим вълнуващи моменти на нашите гости и че сме част от тяхното незабравимо лятно приключение. Аквапаркът ще бъде отворен до 20 септември, и ние нямаме търпение да създадем още спомени до последния ден, като се надяваме и времето да бъде на наша страна през септември.

Сподели публикацията