Известният бранд за уелнес оборудване Iso Benessere навлезе в България
Известният бранд за уелнес оборудване Iso Benessere навлезе в България
Slide
Slide
Slide
Slide

Варна. Известният бранд за уелнес оборудване – италианската компания ISO Benessere® с над 40 години опит, навлeзе в България. Тя е сред световните лидери в сектора за уелнес и СПА оборудване, съобщи пред Bgtourism.bg Венцислав Пешев – основател на компанията за СПА и уелнес оборудване “Диадженти” и представител на Iso Benessere Bulgaria.

Италианската компания е специализирана в производството на професионални легла за СПА, уелнес и козметични центрове, солни стаи, релакс шезлонги, допълнително Уелнес и СПА обзавеждане, оборудване за фотобиостимулация.

Вече е и в България чрез Iso Benessere Bulgaria.

“Освен че сме надежден партньор за операторите в Уелнес, СПА и козметичния сектор, ние от ISO Benessere Bulgaria също се обръщаме към архитекти и дизайнери, които търсят доставчици на оборудване и продукти, които да включат в своите проекти. Нашето висококачествено оборудване е част от усъвършенствана линия от изключителни предложения, които могат да бъдат интегрирани не само в проекти за Уелнес и СПА зони или центрове за красота, но и при домашни или офис условия”, посочват от компанията пред Bgtourism.bg.

Италианското качество и дизайн са още по-достъпни в страната ни.

“Проектирането, консултирането и оборудването на успешни СПА и Уелнес пространства е в основата на дейността на ISO Benessere® Bulgaria. Предоставяме целия си опит в света на Уелнеса и естетиката, като предлагаме надеждни, високотехнологични решения и обзавеждане, за да осигурим благополучие и приятни емоции на гостите на Уелнес, СПА и центровете за красота. Продуктите на ISO Benessere® се открояват със своето качество, италиански дизайн, множество и мултисензорни функции, които създават неповторимо СПА и Уелнес преживяване за нашите клиенти”, допълва Пешев.

Постоянното изследване и стремежа към усъвършенстване е основната отправна точка, която ръководи компанията. От индустриалните процеси до начина на живот – пиенето на кафе, разпределението на енергия, вода и всички други ресурси. Взаимното доверие, уважение към обкръжаващата средата и към хората, вниманието към качеството и безопасността, коректност и отговорност са основните принципи във всеки аспект от работата на известния бранд.

“Нашата цел е да предложим незабравими емоционални изживявания, поставяйки на първо място благосъстоянието и здравето на нашите клиенти и гости на СПА, Уелнес и центрове за красота, които използват нашите продукти”, споделя още Венцислав Пешев.

Сайтът на компанията може да разгледате тук – https://viplinewellness.eu/

Възможности за работа като търговски партньори –  https://viplinewellness.eu/rabota-s-nas/

Сподели публикацията