Wizz Air променя графика на полетите си до Италия
Wizz Air променя графика на полетите си до Италия

София. Във връзка с текущите събития в Близкия изток Wizz Air уведомява всички свои пътници, че от съображения за сигурност самолетите на авиокомпанията спират да летят над териториите на Ирак и Иран. В тази връзка Wizz Air ще промени маршрутите на изпълнение на полетите си от София до Дубай и от Будапеща до Дубай, но към момента няма отменени полети.

„Wizz Air информира всички свои уважаеми пътници, че непрекъснато следи и оценява текущата ситуация и събития в Близкия изток и поддържа връзка със съответните органи. Засега нито един полет на Wizz Air не е отменен, но тъй като настоящата ситуация в региона е тежка, ако обстоятелствата изискват, авиокомпанията, както винаги, ще предприеме всички необходими стъпки, за да гарантира сигурността на своите пътници, екипаж и самолетите, докато изпълнява полетите си до Дубай. Ако има промяна в разписанието на авиокомпанията в резултат на по-нататъшно развитие в региона, засегнатите пътници ще бъдат уведомени чрез email и sms. Сигурността и безопасността остават основен приоритет на Wizz Air.”, се казва в официалното обръщение на компанията.

ПРАЗНЕНСТВАТА НЕ СА ПРИКЛЮЧИЛИ

Само днес резервирайте полет до която и да е дестинация и получете 20% ОТСТЪПКА.

Започнете новата година подходящо, като направите резервация за мечтаната ваканция днес.

РЕЗЕРВИРАЙТЕ СЕГА
20% отстъпка важи за цени без административната такса. Отстъпката от 20% важи за всички полети и всички дестинации. Тази промоция важи на 8 януари от 00:00 до 23:59 Централноевропейско време. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com или мобилното приложение на WIZZ. Промоцията не важи за групови резервации.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE