София. На 16 юли 2025 г. на Терминал 2 на летище „Васил Левски“ – София официално ще бъдат открити три нови обекта в зоната за храни и напитки (F&B): Bar 09-27, Negroni и Upper Crust. С тях се финализира най-мащабната трансформация на F&B пространството на столичното летище, насочена към подобряване на пътническото преживяване чрез модерни и разнообразни кулинарни предложения.

В събитието ще участват Н. Пр. Натаниъл Копси – посланик на Великобритания в България, г-н Хесус Кабайеро – главен изпълнителен директор на СОФ Кънект, и г-н Христос Ортодоксу – регионален директор на SSP за Източна Европа.

Новите обекти са част от дългосрочната стратегия за обновяване на летищната инфраструктура и услугите, предоставяни на пътниците, като предлагат съвременно оформление, качествено обслужване и разнообразие от храни и напитки, съобразени с международните стандарти.

Последвайте ни за още актуални новини в Google News Showcase
Последвайте Bgtourism.bg във VIBER
Последвайте Bgtourism.bg в INSTAGRAM
Последвайте Bgtourism.bg във FACEBOOK
Последвайте Bgtourism.bg в YOUTUBE

ПРЕОТКРИЙ СВЕТА 
Избери от над 1.3 милиона хотела в 195 държави с директни онлайн резервации на страхотни цени