Атина. За да отбележи подобаващо Международния ден на кафето, който е на 1 октомври, Celestyal споделя, че едно от най-популярните места на борда – специализираният кафе бар „Café Nation”, ще се разрасне.

Към настоящия момент гостите могат да се насладят на продуктите в заведението на борда на кораба Celestyal Discovery. Добрите новини са, че от ноември това ще могат да направят и пътуващите със Celestyal Journey при старта на сезона в Арабския залив.

„Café Nation” работи в партньорство със световноизвестната марка кафе illy и предлага повече от 90 специализирани напитки, както и възможност гостите да персонализират своите поръчки. Менюто съдържа селекция от бариста кафе напитки, билкови чайове, кремообразен горещ шоколад и фрапучино, студено кафе и чайове, както и cold brew кафе. Гостите също така имат възможност да избират от 7 различни сортове кафе, сред които 5 вида от един произход, семесено премиум или безкофеиново.

Основаната през 1933, марката illy е сред най-разпознаваемите в целия свят. Уникалният ѝ бленд произхожда от 9 от най-добрите сорта 100% арабика, получени от топ 1% сортове Арабика, отглеждани по света.

„С удоволствие съобщаваме, че разрастваме партньорството си със световноизвестния бранд illy. Обратната връзка от гостите на Celestyal Discovery за „Café Nation” е впечатляваща. През изминалата година на борда на Celestyal Journey бяха сервирани повече от 85 000 кафе напитки и това ни дава увереност, че кафенето ще се превърне в едно от най-популярните места и на борда на Celestyal Journey. Все пак кафето е международен всекидневен ритуал!“, споделя Лий Хаслет, главен търговски директор на Celestyal.

За повече информация можете да посетите celestyal.com

Сподели публикацията