Slide
Slide
Slide
Slide

Берлин. “Фрапорт Туин Стар” участва в промоционално събитие на тема „Вечерта на българския туризъм“ в Берлин, където основен фокус беше самолетната свързаност между Германия и България за предстоящата 2025 г.

Форумът беше организиран от Националното туристическо представителство в германската столица и участие в него взеха още представители на летище София и летище Берлин, на авиокомпаниите SunExpress, International Carrier Consult (ICC), Eurowings, “FVW / Travel Talk“ – най-популярната туристическата медия в Германия, туристически агенции и журналисти.

Новостите за 2025 година в програмите на морските летища Варна и Бургас бяха презентирани от Радостина Златева, експерт „Развитие на въздушния трафик“ към „Фрапорт Туин Стар“. Тя акцентира върху очакванията за увеличен обем на полети от Германия до двете черноморски летища през летен сезон 2025, благодарение на новото партньорство между SunExpress и Electra Airways, както и на потенциала на Българското Черноморие като атрактивна дестинация за целогодишен туризъм.

Участието във форума е част от инициативите на компанията за промотирането на Българското Черноморие и непрестанните усилия за обогатяване на портфолиото от полети на Летище Бургас и Летище Варна.

 

Сподели публикацията