Slide
Slide
Slide
Slide

София. „Онекс тур“ представи програмите си до екзотичните дестинации, които ще реализира през следващите месеци. На презентацията, която се проведе в Гранд Хотел София, присъстваха близо 150 туроператори и туристически агенции от столицата и близките населени места.

Туроператорът представи Виетнам, Виетнам в комбинация с Лаос и Камбоджа, Виетнам с Камбоджа, Шри Ланка, Малдиви, Тайланд, Доминикана, Сингапур и Бали, Шри Ланка и Малдиви, както и Мароко. Полетите ще бъдат реализирани с чартъри с BH Air и с редовни полети на Turkish Airlines. Третата компания, с която ще бъдат реализирани пътуванията е Bulgaria Air.

„Три са основните акценти в нашата презентация. Нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че програмите няма да бъдат отменени. Те ще се реализират, тъй като ние предплащаме местата в авиокомпаниите. Това гарантира изпълнението на програмите. Предлагаме не само почивки, но и екскурзоводни програми, тъй като българските туристи са любознателни и желаят да посетят повече места в дадена държава. Затова изпращаме подготвени екскурзоводи, които обслужват програмите ни на български език и да покажат красивите черти на всяка дестинация. Програмите ни са на изключително атрактивни цени. Три са дестинациите, които ще реализираме с чартъри – Шри Ланка, Малдиви и Мароко“, каза пред Bgtourism.bg Велизар Димитров – маркетинг мениджър в „Онекс тур“.

Велизар Димитров/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

Той посочи, че има все по-голямо желание сред българските туристи да пътуват и да посещават по-далечни дестинации. „Ние започнахме с малко програми, които реализирахме с Турските авиолинии и все повече ги увеличаваме. Интересът към тези програми расте, защото задоволяваме търсеното на всеки един от клиентите, предлагайки нискобюджетни, среднобюджетни и високобюджетни оферти. Българските туристи инвестират все повече в пътувания. Дълновидно прецениха, че трябва да инвестират в пътувания и спомени. Още преди да са завършили своето пътуване те резервират вече следващите си дестинации“, добави Велизар Димитров.

Сред акцентите на представянето беше програмата „Виетнам – приключение на един дъх“. Българските туристи ще имат възможност да преоткрият едни от най-красивите природни и исторически забележителности на азиатската държава с възможност за 8, 9 и 10 нощувки, включително и да отбележат Нова година във Виетнам и Камбоджа с пътуване на 25 декември.

„Онекс тур“ отново ще реализира чартър до Мароко. Това ще стане на 12 ноември 2024 г. с възможност за 5 нощувки. Започнаха записванията и за програмите до Мароко, които ще бъдат на 28 март и 11 април 2025 г. със 7 нощувки.

Изключително атрактивно е предложението на туроператора с чартърни полети с България Еър до Мадрид, където е включена нощувка. Програмата до желаната карибска дестинация с красиви плажове, която туроператорът провежда вече 4 години, е от 22 ноември 2024 г. до 4 април 2025 г. и включва полети всеки петък. Обслужването ще бъде на български език. Полетът от Мадрид до Пунта Кана ще се осъществи с World2Fly и Airbus A350. Направена е чудесна селекция с хотели според бюджета на туристите.

Пътуванията до Шри Ланка от София до Коломбо, но през Истанбул, ще бъдат с Турските авиолинии от 27 октомври до 2 април, а чартърите от София до Матала са насрочени за 26 ноември, 31 януари и 1 март. Програмите са гарантирани, обслужването е на български език, а цените са едни от най-атрактивните на пазара. Има и варианти само за почивка в Шри Ланка за туристите, които не желаят екскурзии.

От 21 ноември до 13 април ще бъдат реализирани програмите до Тайланд, включително и посрещане на Коледа и Нова година на остров Пукет.

Между 31 октомври и 11 април са комбинираните пътувания с 2 нощувки в Сингапур и 8 нощувки на остров Бали.

Сред предложенията е Малайзия, която ще позволи на туристите да отседнат 3 нощувки в Куала Лумпур и 6 на остров Ланкави. Пътуванията отново ще се реализират с Турските авиолинии.

Малдивите очакват пътешествениците от 11 ноември до 28 март, а директни чартъри до Мале ще бъдат организирани от „Онекс тур“ на 15 януари, 15 февруари и 31 март 2025 г. Интересна е и обиколната програма с 5 нощувки в Шри Ланка и 4 нощувки на Малдивите, която ще се проведе на 11 април 2025 г.

Днес – 7 август, „Онекс тур“ организира презентация на тема Екзотични дестинации в хотел „Черно море“ във Варна. Срещата с партньорите на туроператора започва в 18 часа, като в нея ще се включат продавачи на почивки не само от морската ни столица, но и от Русе, Добрич, Шумен, Силистра, Разград и др. населени места от Североизточна България.

Всички предложения на “Онекс тур” може да преоткриете в сайта на туроператора.
Сподели публикацията