Slide
Slide

Хубавите неща в днешно време се равняват на чудо. Такова стана и в двора на училище „Асен Златаров“ в град Шабла, където спортната площадка бързо и изненадващо захвърли старите си дрехи и от днес има нова и модерна визия. На многофункционалното игрище може да се спортуват мини футбол и уличен баскетбол. Изпълнител на проекта е специализираната фирма в изграждане на спортни терени „Есен Спорт“ ООД, чиято централа е във Варна. За реализацията на проекта са били необходими само 288 часа.

Игрището е 1200 м2, с 5-слойна акрилна система Courtsol Tournament ITF class 2, разполага с Streetball и Basketball – 2 игрища с професионални баскетболни системи с поликарбонатно стъкло, Street fitness park с уреди на Титан, DIN EN certified.

Предстои официално откриване на обновената спортна площадка, на която учениците ще могат да спортуват безплатно. Проектът цели да насърчи спортния дух у децата в Шабла чрез изграждане на спортни площадки, които да привлекат интереса у децата към спортни занимания и дейности.

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията