Slide
Slide

Почивките със самолет в Анталия (Турция) започват да се търсят все повече, но тази есен ще става още по-интересна и екзотична, защото започват и чартърните полети до Египет! Директни полети от София до Хургада през септември и октомври, до прекрасните плажове и красиви лагуни, както и до магнетичния Шарм ел Шейх през октомври 2020, са идеалното място за по-изискан вкус и скуба дайвинг (гмуркане)! Дали за почивка на плажа, екскурзии за изследване на тази невероятна дестинация или по-екстремни преживявания, всеки турист ще избере сам. Едно е сигурно – има няколко топ хотела, на които да се доверите, според специалистите от TEZ TOUR. Те споделят с читателите на bgtourism.bg ТОП 6 на най-търсените и изгодни хотели за Египет – Хургада и Шарм ел Шейх, за есента на 2020 година.

ALF LEILA WA LEILA 4 *, Хургада, Египет

Всички знаете приказката за Шехерезада, но сега може да попаднете в нея! Хотелът е разположен в голям развлекателен комплекс тип „Хиляда и една нощ“- изграден като ориенталски дворец! Няколко пъти седмично се провежда и шоу със същото име – „1001 нощ“.

Комплексът е един от първенците при хотелите 4* и е част от известната вегига хотели Albatros, при които качеството на услугите е на първо място! За любителите на историята и древните цивилизации, на територията на хотела се намира музей посветен на древното египетско наследство. Макар и разполажен на втора линия от брега на морето, хотелът предлага безплатен трансфер до плажа на хотел Dana Beach. Така само за 3-4 минути се озовавате на един от най-просторните и предпочитани плажове в Хургада. Също така прекрасната територия и басейни конпенсират, ако случай не ви се ходи на плаж.  Хотелът е подходящ за всеки тип туристи – за младежи, за двойки и за  семейства с деца.
Хотел Alf Leila Wa Leila е един от най-порадавните и най-любими хотели на стотици почивали в Египет. Бъдете и Вие едни от тях!
>> Пакетните цени през септември стартират от 455 евро на човек в двойна стая, с полет от София и  настаняване на база All Inclusive.

DESERT ROSE RESORT HURGHADA 5 *, Хургада, Египет

Още един изключително популярен хотел на българския пазар и има защо! Намира се в невероятна, спираща дъха лагуна на брега на Червено море.

Разположен е на голяма територия, а около басейна има много зеленина. Визитната картичка на хотела е наличиета на олимпийски басейн. Това място се препоръчва за всички типове туристи – за младежи, двойки и за семейна почивка с деца. Хотелът ще Ви очарова не само с територията си, но и с прекрасната си кухня и безупречно обслужване.
>> Пакетните цени през септември стартират от 501 евро на човек в двойна стая, с полет от София и  настаняване на база All Inclusive.

ALBATROS WHITE BEACH RESORT 5 *, Хургада, Египет

Отново представител на известната хотелска верига PickAlbatros и един от най-новите в колекцията, построен преди няколко години. Хотелът се намира на крайбрежна алея. Има комфортни и модерни стаи, красива природа на територията на комплекса, красив пясъчен плаж, отлична кухня и добро обслужване.

Какво повече да иска човек от един хотел?! Предлагат се разнообразни забавления за деца и възрастни, за да може всеки от семейството да си почива пълноценно. Хотелът е подходящ за всеки тип туристи – за младежи, за двойки и за семейства с деца.
Който и представител от веригата PickAlbatros да изберете, бъдете сигурни в едно – определено ще останете очаровани и ще искате да се върнете отново!
>> Пакетните цени през септември стартират от 567 евро на човек в двойна стая, с полет от София и  настаняване на база All Inclusive.

Пренасяме се на Синайския полуостров и курорта Шарм ел Шейх – раят за гмуркачите.

JAZ FANARA SHARM EL SHEIKH 4+ *, Шарм, ел Шейг, Египет

Тук имаме представител на друга известна хотелса верига и еталон за качество – Jaz Hotels. JAZ FANARA SHARM EL SHEIKH 4+ * се намира в един от най-живописните заливи на Червено море, което го прави идеално място за любителите на гмуркането и шнорхелинга. Той предлага на своите гости голяма, добре поддържана територия, просторни стаи, вкусна и разнообразна храна. Хотелът е носител на няколко награди за ландшафтен дизайн и отлични архитектурни решения!

Разбира се, разполага с отличен детски мини-клуб с цяло малко градче, където да играят децат и навес, за безкрайни и прохладни игри. Сред гостите има много редовни туристи, особено европейци, които неизменно избират този хотел, заради доброто обслужване и дружелюбното отношение на персонала и разбира е, заради известния и изключителон красив риф разположен пред хотела. Препоръчва се за семейна и активна почивка.
>> Пакетните цени през октомври стартират от 715 евро на човек в двойна стая, с полет от София и  настаняване на база All Inclusive.

NOVOTEL BEACH 5 *, Шарм ел Шейх, Египет

Представител на вегига хотели Novotel, който притежава стилен дизайн, уютни стаи, прекрасен пясъчен пляж! Точно това привлича много туристи, повечето европейци. Хотелът се намира в центъра на залива Naama Bay, на крайбрежната алея, по която за около 15 минути се стига до центъра на Наама Бей. Там Ви очакват десетки магазинчета и известни музикални клубове, където съвсем спокойно ще можете да се забавлявате през късните вечери.

Хотелът е отличен избор за търсещите възможност да съчетаят почивката си с многото забавления и се препоръчва за семеен и младежки отдих.
>> Пакетните цени през октомври стартират от 567 евро на човек в двойна стая, с полет от София и  настаняване на база All Inclusive.

RIXOS SHARM EL SHEIKH RESORT 5 *

Изключително красив, луксозен и модерен хотел, който ще впечатли и най-взискателните гости. Хотелът е част от световно признатата и престижната верига „Rixos“. Има впечатляваща територия с много зелена, уютна  и добре развита инфраструктура. Високото ниво на услугите и безупречното обслужване са визитната картичка на веригата. Тук всеки гост ще се наслади на отличната гурме кухня, комфортни и модерни стаи, огромен избор от барове и ресторанти, прекрасни развлекателни програми и активна анимация. Препоръчва се за спокойна почивка за по-взискателни туристи, които искат една перфектна във всяко отношение почивка.
>> Пакетните цени през октомври стартират от 1148 евро на човек в двойна стая, с полет от София и  настаняване на база Ultra All Inclusive.

Анталия изкушава българските туристи с изгодни цени за 5-звездни хотели през септември, вижте ТОП 6 на най-търсените хотели

TEZ TOUR има местни офиси в Харгада, Кайро и Шарм ел Шейх, което е гаранция, че всеки гост ще получи безкомпромисно качество, безупречно обслужване и сигурност по време на престоя си. Египет Ви очаква!

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

*публикация

Сподели публикацията