Slide
Slide

Комплексът конкурира утвърдени Европейски дестинации

Свети Влас. Морският лайфстайл туризъм дори в период на Ковид-криза дава отлични резултати у нас в разгара на лято 2021, отчита журито на седмото издание на Черноморските Оскари.

Пример за това е финалистът в конкурса – комплекс „Райска Градина“ в Свети Влас, който с уникалния си облик не отстъпва на най-добрите и утвърдени Европейски дестинации.
Най-успешните компании и общини в Черноморския регион ще получат златни статуетки по време на официална церемония в Слънчев бряг на 6 август 2021 г. от 19 ч.

Сцена на най-мащабното събитие за морския ни регион ще бъде емблематичният Сикретс Клуб, бивш Мания.

„Райска градина“ е един от най-модерните и бързо развиващи се комплекси на южното ни Черноморие.
Той е от затворен тип, разположен на самия морски бряг върху южен склон непосредствено след яхтеното пристанище на гр. Свети Влас по посока към «Елените».
Построен е през периода 2007-2009 година като съвместна инициатива на български и британски инвеститори. От всяка точка на комплекса се открива великолепна гледка към намиращия се от другата страна на залива живописен полуостров на старинния град Несебър.
Тук природната красота е умело използвана от архитектите и ландшафтните дизайнери, успели да създадат едно истинско райско кътче, съчетаващо традиционната българска архитектура със съвременните тенденции в строителството и паркоустройството.
Петзвезден хотел и 800 индивидуално обзаведени
апартамента се вписват естествено в пъстроцветни градини, сред които проблясват декоративни потоци и примамливо искрят лазурните води на девет басейна.
Освен почивка под жарките лъчи на лятното слънце, плажът предлага разнообразие от водни спортове и атракции. Бягство от динамиката на градския живот предлага спа центърът, където освен стандартните сауна, парна баня и масаж, клиентът може да се подложи на специализирани терапии и разкрасителни процедури.
За активно почиващите са изградени два тенис корта и фитнес клуб. Три ресторанта – класически европейски, италиански и рибен на плажа предлагат изкушения дори за най-претенциозните ценители на кулинарното изкуство.
Освежаващи напитки и разнообразие от класически и екзотични коктейли предлагат бар-басейните и панорамния бар, разположен в най-високата точка на комплекса.
«Райска градина» предлага условия за бизнес срещи и тиймбилдинг и, освен място за релакс, представлява идеален обект за инвестиция.
Интериорният дизайн на хотела е оценен с първа награда на националния конкурс «АрхИдея 2000» през 2008 г.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията