До 50% намаление в неделя и понеделник предлага Sunday Fest

Албена. Успешното партньорство на Албена и община Добрич доведе до добра новина за добричлии – от юни те ще получават специални отстъпки за ресторанти, басейни, СПА процедури и атракциони във ваканционното селище.
Книжките с промоционалните цени могат да бъдат открити в неделните дни от 8:30 часа в офис, намиращ се срещу община Добрич. Те се продават на цена от 4,90 лв., в която са включени транспорт от и до Албена и талони с различни отстъпки – 30% при посещение на избрани ресторанти, 30% отстъпка за вход в един от най-добрите аквапаркове в Европа – „Аквамания“, 30% отстъпка за СПА процедури в избрани СПА центрове, 30% отстъпка за вход в реновирания вътрешен минерален басейн на хотел „Добруджа“, цена от 2 лв. за чадър или шезлонг на оценения със „Син флаг“ за чистота плаж на Албена и дори 50% отстъпка от цената за нощувка в някои от 3-звездните хотели. Автобусите от Добрич ще тръгват в неделя и в понеделник в 9:30 от Младежкия дом, а от Албена връщането е в 17:00 часа.
По този начин Албена не просто прави жест към добричлии, но и се придържа към своята политика за устойчиво развитие. Стимулирайки гражданите на Добрич да посетят комплекса с автобуси, вместо с личните си автомобили, от ваканционното селище редуцират количеството вредни емисии във въздуха и се грижат за здравословната среда.

Сподели публикацията

Семеен хотел и вили в алпийски стил в Паничище | 103 Alpine Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA