Илин Димитров
Slide
Slide

Варна. Илин Димитров е новият председател на Варненската туристическа камара. Той заема мястото на Жельо Душев. Общото отчетно-изборно събрание определи и нов Управителен съвет от 11 души.
Илин Димитров е в туристическия бранш от 22 години. Той е председател на Асоциацията на аниматорите. Има компания за подбор на кадри от чужбина, както и за анимационни екипи в туристическите обекти. Възпитаник е на Езиковата гимназия в Добрич, а по-късно завършва Колежа по туризъм и Икономическия университет. Днес Димитров е и хоноруван преподавател в специалността „Анимация в туризма“ в Колежа по туризъм във Варна.
„За мен е голяма чест и отговорност да получа подкрепата на колегите в туристическия бранш и да оглавя Варненската туристическа камара. Един от основните ни приоритети е Варненската туристическа камара да бъде по-активна във връзката си с бизнеса и държавните администрации. Стремежа ни е да наблегнем на обучението на кадри, както и да търсим нови възможности и иновации чрез проекти, които ще помогнат Варна да предлага добър туристически продукт и гордо да носи титлата Морска столица на България“, заяви за bgtourism.bg Илин Димитров.
Новият председател на Варненската туристическа камара е на 36 г. Владее английски, немски и руски език.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията