Водещият петзвезден хотел в България и единствен представител на луксозния бранд InterContinental® Hotels & Resorts – InterContinental® Sofia, стана „Хотел на годината“ на престижните награди IHG® Europe Star Awards 2019! Отличието се дава на хотела с най-високи резултати в обслужването на гостите и взаимоотношенията със собствениците, служителите и обществото, и е символ на успешния мениджмънт и налагането на най-добри практики в хотелиерството.  

Освен „Хотел на годината“, InterContinental® Sofia, спечели и други две отличия на IHG®за 2019 – “Heartbeat Torchbearer” и “Trailblazer”. Първата се връчва на хотели, демонстрирали най-високо ниво в обслужването на гостите, а втората – на хотелите, постигнали всички заложени цели за годината, включително финансови показатели, удовлетвореност на гостите и служителите, грижа за околната среда. „Всички тези награди са доказателство за усилената работа на целия екип на InterContinental® Sofia и аз съм безкрайно горд с невероятните резултати, които постигаме заедно!“ – споделя Генералният мениджър на хотела, Анджело Зукала. „В нашата индустрия подкрепата и силният дух са изключително важни и тези награди показват, че работата в екип и позитивната нагласа винаги водят до успехи.“ – добавя г-н Зукала.

Освен трите приза от IHG Star Awards, InterContinental® Sofia води и класацията по цялостна удовлетвореност на гостите сред всички InterContinental® хотели в Европа от началото на 2020 година.

InterContinental® Sofia е част от InterContinental Hotels Group (IHG®), водеща международна компания в хотелската индустрия. Намиращ се в самото сърце на столицата – пл. Народно събрание 4, хотелът предоставя спиращи дъха гледки към Св. Александър Невски и Витоша, неповторими кулинарни изживявания във Floret Restaurant and Bar и истинско петзвездно обслужване. InterContinental® Sofia следва стриктни мерки за почистване и социална дистанция, и прилага програмите IHG Clean Promise и IHG Meet with Confidence, като гарантира здравето и безопасността на своите гости и служители.

НОВА ГОДИНА В АНТАЛИЯ И ЕГИПЕТ

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията