Олимпийският шампион в тройния скок Христо Марков и Красен Кралев - министър на младежта и спорта, също изразиха своята лична подкрепа.
Slide
Slide

Чепеларе. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Чепеларе Боран Хаджиев получи силна подкрепа от туристическия бранш в навечерието на балотажа в Общината.

„Община Чепеларе – Зеленото сърце на България, заслужава да бъде подкрепена институционално и експертно в своята стратегия да развива целогодишен туризъм!
Необходимо е обединяваща фигура, която да успее да комуникира по правилния начин с всички резорни държавни институции, с колегите от туристически Регион „Родопи“ , да получи подкрепа от екпертите в бранша и най-важно – да бъде разбран и подкрепен от гражданите на Община Чепеларе!“, сподели Сийка Кацарова – председател на Български съюз по балнеология и СПА туризъм и воцепрезидент на ЕSPA.

Своята подкрепа за Хаджиев даде и Николина Ангелкова – министър на туризма, която с видео призова местните жители да гласуват за своя съгражданин. Кметският стол на балотажа ще си оспорват Анета Пашалиева от ДПС и Боран Хаджиев от ГЕРБ, който като треньор по биатлон има голяма заслуга за златния олимпийски медал на Eкатерина Дафовска на Олимпиадата в Нагано през 1998 г.

Следете BGtourism.BG ежедневно, за да сте информирани с новините от света на туризма, икономиката, кулинарията, културата и спорта.

Запознайте се с възможностите за реклама ТУК!

Сподели публикацията