Треньорите от България в школата на Милан
Slide
Slide
Милано. Специализираният спортен туроператор Condor Sport организира треньорско обучение в Академията на Милан. Целта на курса бе родните специалисти да усъвършенстват своите качества и да се докоснат до легендите на световния гранд.
Собственикът на компанията Тодор Иванов също имаше възможност да осъществи две свои мечти. На италианска земя той се срещна с любимеца си Джиджи Буфон, който със своите вратарски умения оставя трайна следа сред футболните привърженици, а сега туроператорът се докосна и до легендата на AC Milan и италианския национален тим Франко Барези, който е бил любимец не само на Тодор Иванов, но и на баща му и дядо му – неговите близки и любими хора, които вече не са сред нас.
Тодор Иванов и Франко Барези
„Професионализмът, който показаха от Милан към нас беше нещо, което дори аз не очаквах! Мога да кажа, че като един привърженик на Ювентус уважението към този отбор вече ще бъде вечно!“, заяви Тодор Иванов.
Той посочи, че българските треньори посетиха тренировки на различни възрасти от школата на Милан, имаха лекции с психолози, анализатори, диетолози и още специалисти. Наставниците от България получиха и по екип на гранда от Милано.
Припомняме ви, че Condor Sport Academy е официален партньор на Милан. Българската компания, която е позиционирана в Стара Загора, е част от семейството на доказаната в страната ни Кондор Травел Груп, ръководена от Тодор Иванов. Част от Кондор Травел Груп са доказани марки като – Кондор Холидей, Кондор Спорт, Тейк Ивент, Салваторе Тифозо, Дон Кастро. Туроператорът има ексклузивни партньорства с редица водещи световни грандове, които позволяват на спортните фенове и специалисти достъп до мачове на най-високо ниво и за обучения в техните школи.
Сподели публикацията