Slide
Slide

София. Най-престижните награди в областта на Медикъл-СПА и СПА бизнеса у нас бяха връчени по време на Шестия Годишен конгрес на Българския Съюз по балнеология и СПА туризъм. Авторитетните отличия в туристическия бранш традиционно вече са преглед на най-добрите технологии и продукти, свързани с управлението, дизайна и качеството на предлагания продукт за последните 12 месеца в България. Отличават се най-добрите мениджъри, дестинации, хотели… Посочват се най-добрите практики в България в сектора Медикъл-СПА и СПА туризъм. Категориите са избрани така, че да бъдат максимално отражение на развитието и нивото на СПА бизнеса в България.

Ето и всички отличниците в България за последната година, които получиха най-високите оценки в отделните категории от най-големите професионалисти в бранша.

* НАЙ-ДОБЪР ПАРТНЬОР НА БЪЛГАРСКИ СЪЮЗ ПО БАЛНЕОЛОГИЯ И СПА ТУРИЗЪМ

ГЕРМАНО-БЪЛГАРСКА ИНДУСТРИАЛНО-ТЪРГОВСКА КАМАРА

Специалната награда на Български съюз по балнеология и СПА туризъм получи д-р Митко Василев – главен управител на Германо-Българската индустриално-търговска камара лично от председателя на Съюза Сийка Кацарова.
Заместник-управителят на Камарата г-жа Кармен Щрук получи цветя от заместник-кмета на София доц. д-р Тодор Чобанов.

Включването на България в списъка на здравноосигурителните каси на Германия е проект на ГБИТК и BUBSPA, завършил с исторически успех!

Голям успех за българския туризъм! Германски пробив за СПА индустрията

* НАЙ-ДОБРА СПА КОНЦЕПЦИЯ

АКВАТЕК ЕООД

Наградата за Най-добре СПА концепция бе получена от г-жа Людмила Маждракова – представител на лидера в изграждането на СПА центрове в България – АКВАТЕК ЕООД.
Наградата връчи Иво Маринов – директор на Общинско предприятие Туризъм към Столична община!

* НАЙ-ДОБЪР МЕДИКЪЛ/СПА ХОТЕЛ

ТЕРМА ЕКО ВИЛИДЖ – КРАНЕВО

Наградата за най-добър Медикъл/СПА комплекс връчи д-р Татяна Ангелова – Председател на Асоциацията по физикална медицина и рехабилитация и Председател на Контролния съвет на Български съюз по балнеология и СПА туризъм.
Представител на Терма Еко Вилидж – Кранево по време на официалното награждаване бе Валя Цветанова – PR и маркетинг мениджър на комплекса

* НАЙ-ДОБЪР СПА ХОТЕЛ 5*

ПАРК ХОТЕЛ ПИРИН И СПА – САНДАНСКИ

Лично Бояна Шарлопова получи отличието за петзвездната перла на „Шарлопов Груп“ – Парк хотел Пирин и СПА – Сандански.
Наградата връчи миналогодишният носител на титлата Най-добър СПА хотел – собственикът на UVA NESTUM Wine&SPA Иван Биларев.

* НАЙ-ДОБЪР СПА МЕНИДЖЪР

ДИМКА МИЛУШЕВА И ЛИЛЯНА БОЖИЛОВА
АРТЕ СПА И ПАРК ХОТЕЛ – ВЕЛИНГРАД

Живко Иванов – директор „Туризъм“ на Галакси Инвестмънт Груп връчи наградата за Най-добър СПА мениджър на успешните ръководители на СПА центъра на АРТЕ СПА и ПАРК хотел – Велинград, Димка Милушева и Лиляна Божилова

* НАЙ-ДОБЪР МЕНИДЖЪР НА МЕДИКЪЛ/СПА ХОТЕЛ

ЮЛИЯНА ВАСИЛЕВА
ХОТЕЛ БАЛНЕО И СПА АЗАЛИЯ
к.к. Св. Св. Константин и Елена

Наградата на най-добрия мениджър на Медикъл/СПА хотел бе връчена от Главният секретар на Европейската СПА Асоциация Чила Мезоси.

* НАЙ-ДОБРА БЪЛГАРСКА СПА КОЗМЕТИЧНА ЛИНИЯ

БИО ФРЕШ ООД ЗА СЕРИЯТА VIA NATURAL

Наградата на Георги Трендафилов от БИО ФРЕШ ООД връчи мениджърът на СПА хотел Хисар и член на Управителния съвет на Български съюз по балнеология и СПА туризъм г-н Николай Крушовски.

* НАЙ-ДОБЪР СПА ХОТЕЛ 4*

103 ГРАДУСА ХОТЕЛ И СПА – САПАРЕВА БАНЯ

Най-новото бижу на Сапарева баня – 103 градуса Хотел и СПА, бе отличено с титлата „Най-добър СПА хотел 4*“.
Наградата бе получена от собственикът г-н Георги Петров, а бе връчена от собственикът на СПА хотел Сейнт Джордж Поморие и член на Управителния съвет на BUBSPA г-н Георги Тръпков
.

* НАЙ-ДОБРА СПА ДЕСТИНАЦИЯ

КУРОРТЕН КОМПЛЕКС „АЛБЕНА“

Наградата връчи президентът на Европейската СПА Асоциация Тиери Дюбоа на Димитър Станев – заместник-директор „Развитие“ на АЛБЕНА АД.

Сподели публикацията