Slide
Slide

Кранево. Футболистите на ЦСКА -София, които продължават своето участие в европейските клубни турнири и са без загубена точка в настоящия шампионат на Първа лига, отново избраха да отседнат в хотела, който редовно им носи късмет при гостуванията на „Черно море“ във Варна.

Става въпрос за петзвездния комплекс „Терма вилидж“ в Кранево, който се намира само на 20 минути от стадион „Тича“ в морската ни столица. Любопитен факт е, че през последните две години „армейците“ винаги си тръгват с точка или три от мача с моряците, когато се настанят в хотел Еко Терма. В повечето случаи футболистите на ЦСКА стигат до победата, както стана и вчера – 1-0 с гол на Кайседо в 61 мин. Така „червените“ продължиха победоносно участието си в елита с пълен 100-процентов актив с точки – 3 победи от 3 мача.

„Имахме чест отново да посрещнем ФК ЦСКА – София в хотел ЕКО Терма. Футболистите използваха рехабилитиращи процедури, предлагани от СПА центъра на хотела, за да поддържат отличната си форма преди мача с ФК Черно Море“, споделиха от хотела.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията