Slide
Slide

Свети Влас. „Гранд хотел Свети Влас“ е единственият работещ целогодишно комплекс по Южното Черноморие. По този начин работим за превръщането на курорта в целогодишна туристическа дестинация, каквито цели си е поставила за морето държавата в лицето на Министерството на туризма, заяви управителят на хотела Милена Антова. „Гранд хотел Свети Влас“ е с единственият СПА център по Южното Черноморие, който също работи целогодишно. Той разполага с външни термални басейни, които са с постоянна температура от 36 градуса през есента, зимата и пролетта. Залагаме на СПА почивката и на нашия здравен център за детокс и отслабване, обясни Антова. Изработена е специална рестарт програма с пречистващи процедури и здравословно хранене. Тя е съставена от лекар и консултант-специалист, които съдействат на място. Програмата е за една седмица и към нея има интерес както от българи, така и от чужди туристи. Имаме гости от Германия, Великобритания, Русия, Гърция, други страни от Европа и дори от Австралия, и Южна Африка, подчерта Милена Антова. Резервациите стават основно през водещи международни платформи.

„Всички хотелиери по морето трябва да намерим начин да работим целогодишно. Ние сме намерили такъв да разширим летния сезон“, каза Антова. Тя допълни, че Свети Влас е курортът с най-чист въздух и с най-много слънчеви дни в годината. Това  е прекрасен избор за хора, интересуващи се от спокойствие и приятна атмосфера. Уникалната комбинация от море и гора обуславят изключително благоприятния климат, а въздушният поток между морето и планината създават уникален природен феномен, който прочиства въздуха. Морският бриз в комбинация с кристално чистия въздух създават условия за развитие на балне⁰ологията в района и имат положителен ефект върху пациенти с белодробни заболявания. Благоприятният климат е подходящ за лечение целогодишно.

„Гранд Хотел Свети Влас“ е луксозен четиризвезден хотелски комплекс, изграден в модерен средиземноморски стил и разположен на самия бряг в Свети Влас. Само на 3 км от центъра на най-големия курортен комплекс в България – Слънчев бряг, на 25 км от летище Бургас и на 1,5 км от най-голямото яхтено пристанище „Марина Диневи“.

Хотелът разполага със 115 просторни луксозни помещения с безплатен Wi-Fi, плазмен ТВ и стилни бани с италиански мрамор. В него има два ресторанта – основен и A la carte, които предлагат вкусни ястия приготвени по оригинални рецепти, а в лоби бара може да се насладите на чаша ароматно кафе.

„Гранд Хотел Свети Влас“ предлага голям фитнес център от веригата Pulse Fitness & SPA, оборудван с последно поколение фитнес уреди Techno Gym, а също така и с огромен СПА център с множество съоръжения – солна сауна, арома парна баня, финландска сауна, хамам и зона за релакс. На разположение са и всички вътрешни и външни басейни.

С уникалното си разположение и предлаганите удобства и услуги, „Гранд Хотел Свети Влас“ е идеална възможност за една пълноценна и релаксираща почивка на брега на морето 365 дни в годината.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията