хотел "Астор Гардън"
Slide
Slide

Св. Св. Константин и Елена, Варна. Годишната конференция на Балканския алианс на хотелиерските асоциации ще се проведе на 26 септември в курорта „Св. Св. Константин и Елена“ край Варна. Потвърдили са участие хотелиерските асоциации на 7 балкански държави – Сърбия, Черна гора, Косово, Босна и Херцеговина, Северна Македония, Албания и България.

По решение на Съвета на директорите на БАХА /Балкански алианс на хотелиерски асоциации/ вече 10 години се провежда Годишна конференция на БАХА на теми, касаещи туризма, като домакинството е на ротационен принцип. Тази година, 2019, България, в лицето на БХРА, е домакин на Годишната конференция на БАХА. Предвидено е да се проведе на 26 и 27 септември 2019 г. в к.к. Св. Св. Константин и Елена,  град Варна, като мотото на конференцията  е ТУРИЗЪМ, ДОБРОСЪСЕДСТВО, ПАРТНЬОРСТВО СИЛНИ СМЕ ЗАЕДНО!

Осемте престижни награди на BUBSPA ще бъдат връчени на Световния ден на туризма

На 26 септември 2019 г. е откриването в хотел „Астор Гардън”, след  което следват 2 панела конферентна част. В рамките на конференцията за първи път ще се проведе и конкурса „Най-добър отбор Готвачи на БАХА” /Балкански алианс на хотелиерски асоциации/ на тема: Балканска гурме /етно/ кухня.
Всяка балканска държава, член на БАХА, участва с един отбор, който се състои максимум от 2 /двама/ участници. Мероприятието ще завърши с коктейл по случай Световния ден на туризма –  27 септември, на който ще се връчат наградите.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA