Slide
Slide

София. От 1 април ще работят само тези ресторанти и заведения, които имат открити площи и градини. Това съобщи на брифинг министърът на здравеопазването Костадин Ангелов. Той посочи, че ще има разхлабване на мерките срещу разпространението на коронавируса след 31 март, а заповедта се очаквна в рамките на деня. Затворени ще останат нощните заведения.

Очаква се театрите и фитнесите да отворят с 30% капацитет. До края на април не се предвиждат да се провеждат мероприятия на закрито. Здравният министър посочи, че учениците ще се върнат в училище от 12 април. това ще стане по график, изготвен съвместно с министъра на образованието Красимир Вълчев. От 5 април децата се връщат в детските градини и ясли.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията