Slide
Slide

София. България ще бъде страна-партньор на XIX издание на международното туристическо изложение Azerbaijan International Travel and Tourism Fair /AITF/ в Баку.

AITF e най-голямото международно туристическо изложение, което се организира в Азербайджан. получило статут на водещо международно изложение в Кавказкия регион, то отразява общата картина на съвременния туристически пазар в региона, като създава пълна платформа за азербайджанските и чуждестранни експерти, които представят последните тенденции в областта на пътешествията, деловия туризъм, балнео и спа и приключенски туризъм.

Изложението се организира и провежда с официалната подкрепа на Министерството на културата и туризма на Република Азербайджан, на Световната организация по туризъм, на националната конференция на предприемачите на Азербайджан и на Международната организация на туристическите изложения.

Статутът на страна-партньор на международното туристическо изложение Azerbaijan International Travel and Tourism Fair /AITF/ в Баку, Азербайджан, което ще се проведе в периода 25 – 27 април 2023 г. включва участие с национален щанд, както и редица рекламни и комуникационни активности, представящи туристическа дестинация България.

Министерството на туризма е публикувало актуалните покани за участие в международните туристически изложения през следващите месеци на 2022 и 2023 г. – Виж тук!

Сподели публикацията