Slide
Slide

София. Туроператорът Ара Тур обяви от днес специални цени при резервации до 4 юли 2021 г. Поводът е новият сайт на компанията. Атрактивните предложения пристигат до потребителите с допълнителни 5% отстъпка от посочените цени в сайта.

Чрез сайта любителите на пътешествията имат възможност да открият интересни предложения, които са част от промоцията  „Слънчево Средиземноморие“ за мечтаната почивка в Италия, Гърция, Турция, Албания и Испания. Посетителите на интернет страницата могат да грабнат и неустоими предложения за ваканция в Египет, Мароко и Тунис.

Туроператорът „Ара Тур“ стартира проект за преживяване на празниците по света

„Промоцията ще важи от 28 юни до 4 юли 2021 г., като по този начин всеки ще може да открие нова дестинация или да посети мечтаната такава на цени, които са без конкуренция на българския пазар. С това ние искаме да споделим със своите клиенти радостта си относно новата визия на страницата ни, която имаме в интернет“ – заяви пред Bgtourism.bg собственикът на Ара Тур Пресиян Лозанов.

„Освен конкурентни и достъпни цени, туристите ще се насладят на обслужване без конкуренция от ТОП гидове за съответните дестинации, гарантирани хотели, без забележки и много забавление – перфектната комбинация за незабравима почивка! Ако още не сте стегнали куфарите, Ара Тур Ви очаква с горещи предложения“, добави Лозанов.

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията