Slide
Slide

Къмпинг 7 Lakes ще бъде част от действащ открит термален комплекс с плаж. Ще започне да приема гости в началото на лятото.

Сапарева баня. Един от най-предпочитаните и близки до столицата СПА курорти Сапарева баня ще се сдобие с нов къмпинг. Името му е „7 Lakes“ и вероятно се досещате, че то идва от 7-те Рилски езера, които са в планината над него, съобщи Camping.bg.

Къмпингът ще разполага с 60 места за кемпери и каравани, всяко с площ от 60 до 100 м². Местата ще са отделени едно от друго чрез жива растителност и осигурени с ток и вода. Предвидена е и специална зона за разполагане на палатки, както и паркинг с 34 места за автомобили.

Новият къмпинг 7 Lakes ще е с директен достъп до един от най-големите плажове в града – Минерален комплекс „Плажъ”. Той разполага с няколко топли минерални басейна – голям за плуване, среден с различни по интензитет, концентрация и насоченост водни струи за лечебен хидромасаж и удоволствие и детски басейн с водни атракции. В „Плажъ” има също и джакузи с гореща минерална вода и шоков басейн с чиста студена планинска вода. Всичко това ще е само на метри от кемперите, караваните и палатките на гостите на къмпинга.

С уникален графит арт дизайнери ще разкрасят каравана или кемпер по време на Къмпинг и караванинг Експо 2022

Теренът на 7 Lakes ще е частично затревен, частично чакълиран и валиран. В къмпинг зоната се изгражда в момента модерен санитарен възел с душове, тоалетни и перално помещение. За откриването е планирано да е готов и оборудван с всичко необходимо кухненски бокс, барбекю и закрито помещение за хранене.

Хотел 103 градуса в Сапарева баня: Във Висшата лига на СПА изкуството

Редица удобства ще бъдат на разположение на къмпингуващите, за да направят престоят им комфортен, забавен и незабравим, заявява инвеститорът. Сред тях си заслужа да отбележим: Wi-Fi, детска площадка за игри на открито и детски кът за най-мъничките. За забавление и спорт са предвидени външен фитнес, тенис маси и велосипеди под наем. Отделно ще има стая за настолни игри, както и свободни тревни площи за игри на открито. За романтичните вечери домакините предвиждат да има открито огнище. За удобство на гостите ще има на разположение мини маркет и библиотека.

Хотел „Петте елемента“ в Сапарева баня: СПА преживяване от бъдещето

Собственикът дава заявка 7 Lakes да бъде класен къмпинг предлагащ висок стандарт в нивото на оборудване и обслужване. Самата локация – Сапарева баня не се нуждае от реклама – градът е добре  известна атракция за СПА, планински, културен и исторически туризъм, с множество екопътеки и ски писти в близост и удобна отправна точка към много от забележителностите в района.

В къмпинг 7 Lakes ще може да се отсяда, както краткотрайно, така и да се наеме място сезонно и дългосрочно. Къмпингът се очаква да започне да приема гости от юли. Ще работи целогодишно.

Сподели публикацията