С уникален графит арт дизайнери ще разкрасят каравана или кемпер по време на Къмпинг и караванинг Експо 2022
С уникален графит арт дизайнери ще разкрасят каравана или кемпер по време на Къмпинг и караванинг Експо 2022
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Графити изкуството в лицето на професионалистите от 0511designs отново ще присъства на Къмпинг и Караванинг Експо. За втора поредна година арт дизайнерите са избрали събитието за къмпинг туризъм и аутдор, за да зарадват един от вас с уникален графит, който ще нарисуват върху вашата каравана или кемпер.

Организаторът на изложението Camping.bg и 0511designs, искат да изненадат един от последователите си в социалните мрежи и затова отново организират арт изненада в рамките на тазгодишното пролетно издание на Къмпинг и Караванинг Експо. Един от последователите, включили се в играта в социалните мрежи, ще спечели уникална рисунка върху неговата каравана или кемпер по изцяло негова идея. Реализирането на проекта е подарък от графити артистите от 0511designs. Победителят ще трябва да покрие само и единствено стойността на боите, които ще бъдат използвани за рисуването.

В един от дните на изложението, което ще се състои от 15 до 17 април 2022 г., караваната или кемпера на победителя в играта ще се сдобие с абсолютно неповторим и отличителен графит, който дизайнерите ще нарисуват специално за него.

Проектът на графита е по дизайн на победителя – той ще бъде негов автор. Победителят, който ще бъде изтеглен на случаен принцип, ще реши как да изглежда отвън дома му на колела, за да се отличава при пътешествия и къмпинг почивки. Момчетата от 0511designs ще го реализират, като рисуват специално за него и ще се постараят да удовлетворят всички негови желания.

Летище Варна открива летния сезон с атрактивни дестинации

За да участвате в играта и за да притежавате уникална каравана или кемпер трябва да:

  • последвате страницата на @camping.bg и @0511designsвъв Facebook;
  • последвате профилите на @camping.bg и @0511designsв Instagram;
  • отбележите в коментар към този пост двама верни другари, които имат кемпер или каравана

Победителят ще бъде изтеглен на 8 април и ще бъде обявен в профилите на camping.bg и 0511design в Instagram и Facebook, както и в събитието във Facebook – #Camping&Caravanning Expo 2022.

Рисуването на кемпера или караваната ще стане на живо по време на изложението Camping&Caravaning Expo 2022 от 15-17 април 2022 г., паркинг Метро – София.

Не пропускайте шанса да превърнете любимия си дом на колела, който ви отвежда до желани дестинации, в произведение на изкуството и оставите своя почерк върху него. Бъдете забележими и единствени по пътищата у нас и по света.

Общите условия на играта ще намерите ТУК

Сподели публикацията