Slide
Slide

Интервю с Ася Караманова – управител на Онекс Тур

– Здравейте, г-жо Караманова! През тази седмица поставяте началото на полетите до Доминиканска република. Колко полета планирате до пролетта и какъв е интересът на българските туристи към тази екзотична и търсена дестинация?

– Утре – 28 октомври, е първият полет. Планирали сме всяка седмица полети до месец май 2022 г. Интерес към дестинацията има и очакваме все повече да нараства след първия полет. Доминикана е неповторима като климат и природни дадености и е много по-достъпна в сравнение с аналогични дестинации.

В момента има и супер ексклузивна оферта от 990 евро

на човек за пакет, който включва all inclusive настаняване, чартърен полет от София и застраховки.

– Каква е причината хиляди български туристи през последните години да предпочитат Доминикана за своята ваканция?

– От миналата година Доминикана е по-достъпна заради чартърния полет от София. Като цяло интереса към по-далечните и екзотични дестинации нараства. Появяват се и оферти last minute, както в момента има такава за полета на 28 октомври. Доминикана е много по-достъпна ценово от Малдивите например, а качеството на обслужване е на доста високо ниво. Хората са усмихнати и винаги щастливи и музиката озарява дните и на местните и на туристите.

– Втора година Вие реализирате директни полети до тази дестинация. Как протича полета и с коя авиокомпания организирате чартърите?

– Да, за втора година организираме успешно екскурзии до Доминикана. Голямо преимущество е чартърният полет с чисто нов Airbus 330, благодарение на авиокомпанията Gullivair. Полетът е около 14 часа като след София има спирка в Букурещ и от там лети за Пунта Кана. Самолетът разполага и с места в бизнес класа

Запознайте се с всички актуални предложения на Онекс Тур

– До кои други интересни и топли дестинации организирате почивки?

– Организираме почивки до Малдиви, Египет, Тунис и Турция и други, които могат да бъдат видяни на сайта на www.onextour.bg. През ноември ще бъде поставено началото и на пътуванията да друга интересна и търсена дестинация – Шри Ланка. Ще има полет от България до Шри Ланка, който ще преминава през Мале.

Остров Саона е сред любимите места на туристите в Доминикана

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията