Slide
Slide

София. Представители на едни от най-популярните медии с туристическа насоченост в Чехия, включително и снимачен екип от чешката телевизия „TV Nova“, бяха до днес на посещение в България по покана на Министерство на туризма.

Опознавателният тур акцентира върху красотата на българското Черноморие, културното наследство и природните дадености на страната ни.

Представителите на медиите споделиха своето възхищение от домакините и организаторите на тура, като не скриха, че са очаровани от възможностите за туризъм в България. Те отседнаха и в RIU Palace Sunny Beach 5*, 24h Аll inclusive, където останаха очаровани от просторните стаи с невероятна морска панорама и гледка към Стария град в Несебър.

От министерството на туризма съобщават, ще се осъществява интегрирана комуникационна кампания на пазар Чехия.

Припомняме, че след Румъния, със заповед на министъра на здравеопазването от 16 юни 2021 г. отворихме границите си за свободно пътуване и между Чехия и България.

Сред чешките туристи се наблюдава голям интерес към почивки сред природата с възможност за практикуване на оздравителен, балнео и СПА туризъм, поклоннически туризъм, културно-познавателен туризъм, в съчетание с любопитството им на ценители към обичаите, качествената храна и вино.
Освен към летните морски почивки, чехите проявяват интерес и към планински и еко туризъм, културно-познавателните обиколки, вино и гурме, къмпинг, голф и велотуризъм.

Комуникационният микс за кампанията на пазар Чехия включва реклама в различни медийни канали, сред които:
* рекламна кампания в интернет – социални мрежи и YouTubе;
* външна и транспортна реклама;
* организиране на журналистическите турове.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията