Slide
Slide

Кранево. Ваканционно селище „Therma Village“ в Кранево официално откри новата си спортна придобивка – футболен терен с изкуствена трева. С нея домакините, които са един от желаните комплекси в България не само за почивка, но и за спортна подготовка, обогатиха своите възможности за спортен туризъм.

Съоръжението бе открито от изпълнителния директор Максим Секов. На тържеството присъстваха и футболистите от  професионалния клуб „Пирин“, който е на 10-дневна подготовка в „Therma Village“.

Специален гост на тържеството, на което домакините създадоха празнична атмосфера с бели и зелени балони – цветовете на „Therma Village“ и на Пирин, бе Ива Уарън – президент на ОФК „Пирин“ Благоевград.

Хотелски комплекс „Therma Village“ разполага с перфектни изкуствени и естествени терени  за провеждане на  футболни турнири и подготвителни лагери с размери 60/40 м. и 28/19м. Футболната ни база разполага с 1 футболен терен с естествена тревна настилка и 1 терен с висококачествена изкуствена тревна настилка от последно поколение, подвижни футболни врати, както и пълен комплект футболна екипировка, които са на разположение през цялата година


Ново футболно игрище с размери 60м на 40 м. Съоръжението e изградено от най – висок клас настилка и метод на нейното полагане. Усещането по време на играта е максимално сравнимо с това при игра на естествен терен.

Изкуствената трева е призната от международните спортни федерации – FIFA и UEFA и покрива всички изисквания.

Игрището има  възможност за разделяне на 2 по – малки игрища с размери 30 м на 40 м. Изградени са трибуни за над 100 зрители и осветление с възможност за денонощно ползване не терените.

Сподели публикацията