Slide
Slide

София. Преди 3 месеца вирусът COVID-19 накара целия свят да спре. Голяма част от хотелиерите бяха принудени да преустановят дейността си за неизвестен период. Неприятната глобална ситуация обаче би могла да бъде погледаната и от друга гледна точка. За стилния столичен хотел Метрополитън, който през 2019 г. отпразнува своя 10-ти юбилей, COVID-19 донесе ново начало!

На 12 юни Метрополитън Хотел София отвори отново врати за своите гости в изцяло нов облик! Посреща ви с обичайното гостоприемство в изцяло реновирани и технологично модернизирани Централно фоайе и Рецепция. Предоставя ви възможност да опитате български и интернационални специалитети, приготвени  с много любов от екипа готвачи в просторна, оборудвана с най-висок клас уреди, кухня! А ресторант Метрополитън, след основен ремонт, вече е с по-голям капацитет и може да посрещне до 200 госта в повече уют и комфорт.

 

Разбира се, засилени са и безкомпромисните мерки за хигиена и дезинфекция на всички помещения. Високите стандарти за чистота обаче не са нещо ново. От отварянето си, Метрополитън печели доверие с отдаденост в тази посока. Чистотата в хотела е оценявана във всички платформи с най-високи оценки.

В изминалите 2 седмици хотелът посреща редовни, както и нови гости. Вече са проведени и няколко мероприятия, съобразени с изискванията на МЗ и МТ. Впечатленията на екипа са, че българи и чужденци са жадни за завръщане към нормалното ежедневие и работен ритъм. Към момента обаче пътуващите са доста по-малко, събития се организират с до 40 участника.

Екипът на хотела стартира различни програми за стимулиране на вътрешен туризъм и лоялна програма за български туроператори и агенти. По време на летните месеци се предлагат допълнителни бонуси за всички настанени клиенти – ранен чек-ин, късен чек-аут, настаняване в по-висок клас стая и ваучери за отстъпка в реновирания ресторант.

Метрополитън Хотел София ви посреща отново, с блясък, по-стилен от преди, но  усмивките на служителите, които ще се погрижат за вашия комфортен престой се запазиха и са все същите!

Сподели публикацията