Slide
Slide

София. Само на 3 часа разстояние от България може да се отдадете на заслужена почивка на плажа, заобиколени от палми и ведри хора. Да, става въпрос именно за остров Джерба – една от перлите на Тунис и Средиземно море.

А с какво това парче земя впечатлява и приканя толкова туристи да го посетят? Освен, че е най-големият остров на северна Африка, Джерба е характеристика на бели и чисти плажове, малки традиционни градчета и много места за забавление. На острова може да намерите за всеки по нещо – от пъстри пазари, през зоокът с крокодили до най-прясната риба, която някога сте опитвали.

Хотел Welcome Meridiana Resort and Thalasso 4*

Именно заради всички тези предимства, от туроператор Абакс пускат нова програма до Джерба. Полетът е с авиокомпания European Air Charter, а на място всеки турист ще бъде посрещнат от опитни екскурзоводи. От хотелите, Абакс както винаги са заложили на световни вериги, гарантиращи качество и високи стандартни на обслужване, като TUI, Vincci и Sentido.

Запознайте се с актуалните предложения за почивка на остров Джерба ТУК

Датите започват от 22.05.2022 г., като се предвиждат полети всяка седмица до края на октомври. Пакетните цени за човек започват от 838 лева, а в сумата влизат освен самолетните билети и трансфери, 7 нощувки на база All Inclusive в избрания хотел и две застраховки, покриващи риска от COVID-19.

Sentido Djerba Beach 4* PREMIUM

За по-големите авантюристи има и богата гама от допълнителни екскурзии, като част от тях са сафари с бъгита или камили, пиратски круиз или обиколка със скутер.

Сподели публикацията