Slide
Slide

Велико Търново. В 19 часа днес община Велико Търново подарява на жителите и гостите на града безплатна прожекция на аудио-визуалния спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина“. Поводът е днешният народен и християнски празник Димитровден. Излъчвания ще има и на 30 октомври от 19 часа и на 1 ноември от 18 часа.

Инициативата за съботните прожекции на аудио-визуалния спектакъл „Царевград Търнов – звук и светлина“ на Царевец е дело на Общинската туристическа агенция и Община Велико Търново за стимулиране на туризма и възстановяването му.

Кампанията се доказва като успешна – над 60 000 са зрителите на аудио-визуалната програма на Царевец за периода май-септември 2021 г. Прожекциите са безплатни за посетителите и представляват форма на подкрепа и към туристическите услуги, хотелиерския и ресторантьорския бизнес във Велико Търново. Прожекциите могат да бъдат наблюдавани от площад „Цар Асен I”.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията