Slide
Slide
Slide
Slide

Бургас. Едновременно с усилията за съхраняване на рибарското селище Ченгене скеле, заедно с бита и поминъка на неговите обитатели, Община Бургас изгради в непосредствена близост и нова туристическа атракция. Там текат последните довършителни работи по етнографския комплекс с експозиционни площи и малък амфитеатър за културни събития. Построена е нова защитена лодкостоянка, до която туристите ще могат да стигат с ново, второ собствено корабче на Общината.

Преди години търсихме губернатор на остров Света Анастасия. И го намерихме в лицето на Павлин Димитров. Сега ни трябва също толкова вдъхновен човек с енергия и идеи, който да управлява и развива в следващите години Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“.

Тук ще откриете пълния текст на обявата за това специфично работно място – ОБЯВА

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията