Slide
Slide

На 30 март от 11:00 часа във Висше училище по мениджмънт – Варна (ВУМ) ще се проведе “Ден на отворените врати”. Посетителите ще имат възможността да получат информация за предлаганите бакалавърски и магистърски специалности, възможностите за кандидатстване и обучение със стипендия, завършване с българска и британска диплома от стратегическия ни академичен партньор Cardiff Metropolitan University, стажантски програми и практики в Европа и САЩ, програми за обмен (мобилност), позволяващи обучение и стипендия в университети в Западна Европа, Северна и Латинска Америка и Азия.

Изявени преподаватели ще представят образователни програми в областите бизнес и мениджмънт, информационни технологии, хотелиерство и туризъм и кулинарни изкуства. Сред тях са Станислав Иванов – професор по икономика на туризма и заместник-ректор по научно-изследователска дейност на Висше училище по мениджмънт – Варна, доц. Мая Иванова – програмен директор на академичната школа по хотелиерство и мениджмънт на туризма във Висше училище по мениджмънт – Варна и сертифициран IATA/UFTAA инструктор, доц. Николай Райчев – програмен директор на академичната школа по компютърни науки във Висше училище по мениджмънт – Варна и други.
Атрактивна кулинарна демонстрация ще представят програмния директор на кулинарните програми шеф Хю Бутин и студенти от Института по кулинарни изкуства.
В програмата се включват и настоящи и завършили студенти на Висше училище по мениджмънт, които ще споделят опит и впечатления както от процеса на обучение, така и от своята личностна и професионална реализация.
Много изненади и награди ще допринесат за настроението на присъстващите.
Събитието ще бъде открито в 11:00 часа в Конферентната зала на ВУМ, Варна, ул. „Оборище“ 13А, ет. 4 и е с вход свободен. Препоръчва се предварителна регистрация на https://goo.gl/forms/P9lTrCzIq1oPzVJm2.

Сподели публикацията