Над 25 атракции ще забавляват посетителите на пролетните изложби в Международен панаир Пловдив
Над 25 атракции ще забавляват посетителите на пролетните изложби в Международен панаир Пловдив
Slide
Slide
Slide
Slide

Над 25 атракции ще забавляват посетителите на пролетните изложби от 27 до 31 март 2019 г. в Международен панаир Пловдив. Те ще видят много новости за лова, риболова, туризма, екстремните спортове, градинарството, модата, фризьорството и грима, свободното време.
Серията от прояви стартира с Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“. Новост е луксозното облекло от вълна и кожа на северен елен, допълващо експозициите от дрехи, обувки, принадлежности, аксесоари за лов, риболов и активности сред природата. Сред тях са и последни модели лодки. За първи път гостува екстремното байк шоу на най-добрите каскадьори с велосипеди от Балтика. То може да се види на 29 март от 13 и от 16 ч., на 30 март от 12 и от 15 ч., на 31 март от 11 и от 13 часа.
Програмата на изложбата включва демонстрации с коне тежковози за теглене на трупи, експозиция от ловни трофеи и старинни пушки, представяне на ловни кучета и соколи, обучение по стрелба, демонстрации на примамки за дивеч, надпревара по риболов за деца, игри и презентации за ученици, които ще се запознаят с животните и природните паркове у нас, и други прояви.
На 27 март започва и Специализираната изложба „Цветна пролет“. Наред с богатото разнообразие от декоративна растителност, овошки, препарати, саксии, ще има и арт предмети за великденска украса.
Атрактивни колекции от облекла ще представи Европейският панаир на предприятия и кооперации от социалната икономика, който се открива на 28 март. На щандовете ще се предлагат дамски, детски и мъжки дрехи, трикотаж и бельо, накити и аксесоари, текстил за дома, обувки на атрактивни цени. Модните тенденции ще бъдат демонстрирани и на дефилета.
На следващия ден Италианският фестивал на красотата и прическата тръгва със зрелищни събития. Художникът Васил Стоев ще рисува с бои за коса върху 12-метрово платно, а чрез ревю на прически ще бъдат показани емблематични образи от България. В програмата присъстват семинари за професионалисти, демонстрации на световноизвестни стилисти, състезания по фризьорство и грим, конкурс за абитуриентска прическа, презентации на нови линии козметика за коса, лице и тяло.
На 30 и 31 март ще се проведат международни и национални киноложки изложби. За шампионските титли ще се състезават кучета от над 30 породи, а публиката ще се забавлява с конкурсите „Най-добра развъдна двойка“, „Най-добър развъдник“, „Дете и куче“, „Млад хендлер“, както и с демонстрации по послушание, фристайл и фризби-фристайл.
С интересните новости и атракции, които предлагат, пролетните изложби привличат всяка година над 20 000 посетители. И сега те имат шанс да спечелят някоя от наградите, осигурени от Международен панаир Пловдив: ръкавици и шапка с кожа на северен елен, телескоп, макара и влакно за риболов, портативен хамак. Печелившите анкетни карти ще бъдат изтеглени в последния ден.
Изложенията са отворени от 9 до 18 часа, в неделя – до 14 часа. Билетът, който дава достъп до всички прояви, струва пет лева, а за ученици, пенсионери и инвалиди има преференциална цена от два лева.

Сподели публикацията