Slide
Slide

Delta Planet Mall отваря врати на 28.03. с нова концепция за иновативни съвместни развлечения за деца и родители с добавена емоционална стойност. За първи път във Варна, пред Delta Planet Mall ще бъде монтирана дигитална соларна пейка за зареждане на телефони, безплатен wi-fi и възможност за ползване на полезна информация.

Космически пътешествия, магични приключения, вкусни изкушения и първокласен шопинг. Всичко това, изкусно миксирано и балансирано, ще предложи на клиентите си още от първия ден най-големият нов търговски център във Варна Delta Planet Mall, който отваря врати в четвъртък, 28-и март, точно в 14 часа.
Триумфът за сетивата на най-любознателните варненци и гости на града безспорно ще бъде Galaxy Center. Видео мапинг и многобройни специални ефекти ще дават възможност на посетителите в сензационната иновативна зона да се почувстват като истински инопланетяни. Приключението в космoca за тях ще е с подчертано познавателен характер, а знанието ще бъде поднесено модерно, с истинско потапяне в средата и с тръпчивия вкус на откривателство.

Големият празник за най-малките граждани и гости на Варна в Delta Planet Mall ще се състои в първата половина на месец април. Тогава ще е напълно готово гигантското Магическо дърво – 12-метрова панорамна кула, която преминава през всички етажи на търговския център и ще предлага изключителни забавления на децата. Подобна атракция се прави за първи път в България. Дело е на компанията The Leisure Way, която наскоро завърши с успешната реализация на подобен проект в Donau Zentrum във Виена.
От мига на голямото откриване – на 28-и март, истинска наслада за небцето и промоции за гостите си ще предлагат Costa, Starbucks Coffe, сладкарница “Неделя”, пицария “Domino‘s”, Catmi‘s и Pizza Lab. Първите 100 клиенти на Costa ще се поздравят с 25% отстъпка, които ще им бъдат осигурени от специални талони.
В началото на летния сезон под покрива на Delta Planet Mall Варна новата си концепция ще представи и любимият на морските хора ресторант Godzila.
Революционно кино преживяване ще предложи на варненци Delta Planet Mall и с първото в града кино от веригата Cinema City. Това е най-големият извънстоличен кино комплекс в страната. Мултиплексът стъпва във Варна с 12 съвременни зали и единствения по рода си в морския град4DX® салон, оборудван с технологията, която дава най-пълното познато досега потапяне в кинематографичното преживяване. Разтърсващото навлизане в света на филма се дължи на ефектите, които докосват всички пет сетива на зрителите – вятър, аромат, движение, вибрации, дори светкавиции пръски дъжд – всичко това е вплетено в специална за всяко заглавие хореография и се случва в синхрон с развитието на действието на екрана.
Пълният комфорт на клиентите е гарантиран – от влизането в Delta Planet Mall, с 1300 реални места за паркиране, през уютните кътове с мека мебел, осигурени от “Алфа мебел”, които ще разположат своя шоурум в най-новия търговски център на Варна.
Клиентите на Delta Planet Mall ще могат спокойно да се отдадат на безвремие в пазаруването и забавлението, тъй като връзката им със света ще бъде гарантирана от 10-те зарядни станции замобилни устройства. Те ще бъдат инсталирани на видими локации, а към всяка от тях ще могат да се включват за зареждане по 8 устройства едновременно. Модерните устройства са предоставени от А1 и са част от стратегията на компанията да бъде двигател на дигитализацията в България и да прави живота на хората по-лесен и приятен.
За първи път във Варна, пред Delta Planet Mall ще бъде монтирана дигитална соларна пейка за зареждане на телефони, безплатен wi-fi и възможност за ползване на полезна информация.

Сподели публикацията