Slide
Slide

Компанията предлага гъвкавост и нулев финансов риск на клиентите си

София. „За нас са приоритет здравето, усмивката и споделените позитивни преживяванията на нашите туристи! Можем да предложим абсолютна гъвкавост, нулев финансов риск, възможност за Refund на предплатени вече депозити, максимална гаранция за разплащане само при потвърдени програми за празниците (Коледа и Нова година ) след 21 декември“, съобщи управителят на Трипс ту гоу ООД Зорница Станкова. Туроператорът е готов веднага да поднови пътуванията на своите клиенти след отпадането на ограниченията.

„Във връзка с решение на Министерски съвет от 25 ноември 2020 г. по предложение на министъра на здравеопазването от 24 ноември 2020 и въвеждане на частичен lockdown за Република България от 27 ноември 2020 до 21 декември 2020,
Трипс ту гоу ООД предлага възможности за обновяване на празничните пътувания в зависимост от обстановката след 21 декември“, съобщава туроператорът.

По-строги мерки до 21 декември, преустановяват се туристическите посещения в страната и чужбина

От офиса на компанията посочват, че всички програми за Коледа и Нова година със собствен транспорт на територията на страната (Старозагорски минерални бани, Банско, Велинград, Троян, Пампорово, Мелник) към момента са валидни и е достатъчно да се изпрати запитване по мейл по предпочитаната програма.

Програми със собствен и организиран транспорт за Нова година – Турция (Айвалък и Кумбургаз), Гърция (Агия Триада и Александруполис), Хърватска (Загреб), към момента са валидни и е достатъчно да се изпрати запитване по мейл, за да се включат клиентите по предпочитаната програма.

„На 21 декември, ако няма забрана за пътуване, ограничителни изисквания за дадена държава, ако се запази обема на резервациите и провеждането на програмата се потвърди, ще се изискват клиентски плащания по съответните дестинации.
Запитвания за индивидуални пътувания, продажба на самолетни билети, хотелски настанявания са валидни също и е достатъчно да се изпрати заявка по мейл за конкретната дестинация“, информира туроператорът.

С актуалните предложения на Trips2Go може да се запознаете тук

Компанията съобщава, че предвид настоящата ситуация потвърдената екскурзия “Спа уикенд на брега на Мраморно море“ за 27 ноември се анулира и сумите ще бъдат възстановени към клиентите до 5 работни дни.

Всички клиенти с предплатени депозити за предстоящите празничните програми, които изпитват несигурност и психологически дискомфорт спрямо текущата обстановка , могат да получат парите до 5 работни дни от писменото им желание по мейл за възстановяване на предплатените депозити също.

Туристи от цял свят подсилват имунната си система на 90 км от София, все повече българи преоткриват уникалните свойства на минералната ни вода

Обновена информация относно предприети мерки от нас за предстоящите пътувания спрямо актуалната обстановка в страната се предоставя текущо на сайта и страницата ни, съобщава още туроператорът. Трипс ту гоу ООД гарантира, че на 100% ще гарантира финансите и интереса на своите клиенти, като се надява след 21 декември туристите да могат да реализират своите пътувания по Коледа и Нова година, каквато надежда дадоха и българските власти.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията