Slide
Slide

Равадиново. Замъкът „Влюбен във вятъра“ в Равадиново ще бъде домакин на мащабно международно събитие. На 6 август, от 18 часа, ще бъде открит Международен фестивал под егидата на доайена на Дипломатическия корпус на Република България, Н. Пр. д-р Ахмед Ал Мадбух – извънреден и пълномощен посланик на Държавата Палестина в Република България. Ще присъстват посланици и дипломати, акредитирани в България.

С този форум българската атракция продължава да съчетава туристическата си дейност с културни събития, които се провеждат едно след друго.

Замъкът „Влюбен във вятъра“ чупи рекорди по посещаемост


„Ние определено смятаме, че това, което сме създали е само основата и че трябва да надграждаме в различни посоки, като такива културни мероприятия, които по мащаб съответстват на нашия ранг, привличане на филмови компании от целия свят, където вече имаме резултат не само с Холивуд, но и с Боливуд“, заяви собственикът и строител на замъка Георги Тумпалов.

Боливуд ще снима филм в замъка “Влюбен във вятър”

В рамките на събитието ще се проведе и форум на тема „Сътрудничество в областта на туризма“. Всички туристи в региона ще могат да посетят замъка и да се насладят на разнообразните културни изяви и изложения на държавите участнички от Китай, Иран, Пакистан, Йемен, Камбоджа, Палестина и Монголия.

Сподели публикацията