Slide
Slide

Българската атракция домакинства на престижния световен конкурс “Мисис Планет ‘2022”

Равадиново. Боливуд ще снима филм в Замъка “Влюбен във вятъра”, научи Bgtourism.bg. Голямата киноиндустрия, включваща кинопродукции и филми в Индия, е избрала една от най-посещаваните ни туристически забележителности за снимките на новия си телевизионен индийски сериал.

От атракцията ни са подписали договор с импресарска агенция, а това е съвпаднало с домакинството на замъка на престижния световен конкурс „Мисис Планет – 2022“. Случайно или не чаровната мисис Малика Билупати от Индия бе избрана за лице на община Бургас и на замъка.

Магията на красивата забележителност вдъхнови организаторите и участничките в елитната надпревара. За изключително престижното събитие замъкът предостави впечатляващ декор и професионална организация, която очарова международното жури и осигури домакинство на България и за 2023 година.

„Замъкът е не само моя сбъдната мечта, но и място за подобни събития от световен ранг“, заяви собственикът и строител на родната атракция Георги Тумпалов.

Министърът на туризма Христо Проданов (вдясно) поздравява Георги Тумпалов на изложението в София

„За нас е чест, че можем да подкрепим мероприятия от такъв мащаб и бих желал да Ви уверя, че ние можем и много повече!“, добави Тумпалов.

Припомняме, че само през последната календарна година замъкът спечели престижната награда за „Най-добра сватбена дестинация в Света“, „Най-добър екологичен комплекс“ и „“Най-добра семейна атракция в Европа“. Замъкът е включен в ТОП 100 на най-посещаваните туристически обекти в света за 2020 година.

От атракцията призовават всички читатели да подкрепят българската забележителност в текущия конкурс за „Оскарите в туризма“ тук.

Сподели публикацията