Slide
Slide

Варна. Първите 180 туристи от Литва за Сезон ‘2022, които са част от чартърната програма на туроператора Тез Тур, пристигнаха днес на летище Варна за своята 7-дневна ваканция у нас. 20 от туристите са отседнали в Слънчев бряг, а останалите са избрали хотели в курортите Златни пясъци, Албена, Св. св. Константин и Елена, съобщи за Bgtourism.bg Красимир Димитров от офиса на туроператора.

По традиция туроператорът посрещна тържествено своите първи гости с освежаващи напитки и сокове, както и с почерпка за „Добре дошли!“

Припомняме Ви, че традиционно Тез Тур приема туристи от балтийските републики – Литва, Латвия и Естония. Първите естонци тази година бяха посрещнати неделя на летището в Бургас. През юни са планирани по един полет седмично от Литва до двете ни морски летища, а през юли и август полетите ще бъдат по два. Програмата е планирана да продължи до 20 септември, обявиха още от Тез Тур. От туроператора добавиха, че до 20 септември ще продължи и програмата на естонците до Бургас. От 3 юни започват полетите и от Латвия до Бургас, като програмата ще продължи до средата на септември.

Сподели публикацията