Slide
Slide

Световни марки пускат новите си колекции на суперцени за броени часове. Ваучери, клиентски карти за пазаруване с отстъпка и безброй изненади ще има за първите клиенти.

В истински рай на изгодния шопинг ще се превърне най-големият новооткриващ се търговско-развлекателен център в страната Delta Planet Mall в първите четири дни от официалното откриване. На 28, 29, 30 и 31-и март световни марки ще предложат новите си колекции за сезон “Пролет-лято 2019” на суперцени.
Шведско-германският моден лейбъл Marc O‘Polo стъпва за първи път на варненския пазар, при това с най-новата си колекция “Пролет-лято 2019”. Нещо повече: от 28 до 31 март всичко от нея ще е на ексклузивна цени с 20 % под редовните. Подаръци има и за първите 50 клиенти в магазина на Esprit, които ще им бъдат връчени на касата. С 20 на сто по-евтини обувки и чанти пък ще могат да си купят клиентите в друг дебютант на варненския пазар – ССС.
Четвърт от реалната цена на стоките ще спестят и първите 25 клиенти на запазената марка в детските модни дрехи и аксесоари – Kinderland. Четири ще са празничните дни във Fonax, тъй като действащата отстъпка ще е 10% и то за всички покупки. А първите посетители на магазина ще получат и лични клиентски карти за 10% по-евтино пазаруване за бъдещи покупки.
Любителите на спортната мода от по-висок клас ще бъдат приятно изненадани в Delta Planet Mall. Тук Sport Depot отваря първия във Варна магазин от веригата District – класически lifestyle sneaker shop. Асортиментът включва Adidas Originals, Nike, Jordan, Puma, Reebok, New Balance, Lotto Leggenda, Skechers, Vans, Converse, Lacoste, Polo Ralph Lauren, Pepe Jeans, UGG, Helly Hansen, Caterpillar, Timberland и др. От 28 до 31 март само в Delta Planet Mall новите колекции на Adidas и Reebok ще бъдат на съблазнителнителните минус 30% от цената си.
Запазената марка за качествена козметика – магазин Douglas, ще завърти игрите за късметлии в 14,00 часа в Деня на голямото откриване на Delta Planet Mall – 28-и март. 100 клиенти ще получат талони на стойност от по 10 и 20 лв., които ще бъдат валидни цял месец. Изкушените от качествената козметика ще имат възможност да изберат и любим парфюм от 7 топаромата, които ще бъдат на ексклузивна празнична цена. Други 50 клиенти на търговско-развлекателния център, направили покупка за над 30 лв. в парфюмерията, ще могат да спечелят талон за покупка на стойност 10 лв. за продукти на Douglas от откритото студио на радио Energy.
Ваучери с 20-процентна отстъпка за първите си 100 клиенти е приготвил и магазин Reserved в Delta Planet Mall. Същият бонус важи и за всички клиенти, които изберат да си купят обувки от новата колекция “Пролет-Лято 2019” от магазин Tendenz от 28 до 31 март.
С 20% по-малко ще платят и любителите на ювелирните творения, които споделят страстта си по красивото с Invoke в деня на голямото откриване – 28-ми март.
На 28 март с 20 на сто под редовните цени ще продава и модният бранд Andrews. 20% отатъпка ще предложи и Orsay. От 28.03 до 31.03. New Yorker подарява ваучери на стойност 10 лева при покупка над 50 лева и на стойност 20 лева при покупка над 100 лева.
Голямо пазаруване се готви да провокира и DM в Delta Planet Mall. В празничните дни от 28 до 31-и март всички стоки в магазина ще са с твърда отстъпка от 15%. Клиентите, напазарували продукти за над 20 лв., ще могат да си ги носят в подаръчна чанта с логото на DM. Покупките за над 50 лв. ще получават бонус брандирана хавлия. А клиентите, които позират пред дигиталното фото огледало, могат да си тръгнат от магазина със снимка, запечатваща шопинг преживяването.
С отстъпка от 20 на сто ще награди първите си 50 клиенти с покупки за над 100 лв. любимата на градските момичета марка Mohito.
С 20% по-малко ще платят и купувачите на панталони, суичери и ризи с дълъг ръкав от House. Търговската зона на марката ще предложи на клиентите си и допълнителни забавления – с машина за правене на значки и активно присъствие на млада варненска инфлуенсърка, която ще дава модни съвети за дрехи и грим.
До 70% отстъпка могат да спечелят най-нетърпеливите купувачи от играта “Завърти и спечели“ на “Top Shop”. Те ще могат да завъртят колело с различни сектори и при попадането на един от тях ще теглят от кутии с ваучери. Част от секторите са и с директни награди.
В деня на откриването всяка покупка над 150 лв. в магазина на МАС, който е първият във Варна, ще е придружен с подарък – чанта с логото на козметичната марка.
“Grand Optics” и “Joy Optics” ще открият с промоционална оферта от 35% отстъпка за всички продукти от 28 до 31 март. Мултибранд магазинът Kenvelo/Lee Cooper / Timeout предлагат 30% отстъпка върху върху моделите от новите колекции и на трите марки, които са на редовна първоначална цена.
Условията за супершопинг и забавление са гарантирани!
От Вас се искат само удобни обувки, широка усмивка и добро настроение.

Сподели публикацията