Люси Дяковска на щанда на LAREN, предлагащ качествена хотелска козметика, снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Важно е консумативите в хотела да са качествени и да те накарат да се чувстваш като у дома си, заяви Люси Дяковска

София. Популярната певица Люси Дяковска от една година е собственик на хотел в родния си град Плевен. За първи път тя посети туристическото изложение в София „Ваканция и СПА Експо“.

„До този момент не съм имала причина да присъствам на туристическо изложение. От 1 година съм собственик на парк хотел „Кайлъка“ в Плевен и с огромен интерес работим върху развитието и обогатяването на туризма в Плевен – не само заради хотела, но и заради самия град. Аз съм плевенчанка и винаги ми е било много мъчно да проследя какъв отлив от града се получи, такава е картината и в повечето градове. Смятам, че с нещо много малко мога да имам принос за нещо много голямо и по някаква причина много хора да се върнат към града или да проявят интерес към Плевен“, заяви пред Bgtourism.bg Люси Дяковска.

„Качеството винаги е въпрос на финансови възможности за всеки един, но е въпрос на избор. С моя управител още от самото начало намерихме общ език. Казах му: „Не ме интересува колко струват консумативите, важно е те да са високо качество, защото за мен като клиент по хотелите навсякъде по света това е нещо много важно, това е част от комфорта“. Важно е консумативите да са хубаво качество и да ме накарат да се чувствам като у дома си. Вярвам, че най-важното е максималното удобство за гостите, а после да се мисли за печалбата“, добави Дяковска.

Христо Проданов откри 38-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо“ (снимки+видео)

Тя сподели още, че това лято основно ще работи със световноизвестната група „Ноу Ейнджълс“. Една голяма част от репетициите ще бъдат в Плевен, в самия парк хотел „Кайлъка“.

„Това ще ни даде възможност всички да бъдем заедно и сред природата. Започваме в средата на май. Първият голям концерт на групата ще бъде в Берлин. През лятото ще бъда в Плевен, ще имаме и бийч бар. Хотелът е много подходящ за събития на открито. За мен е важно да дам възможност на хората в града да изпитат нещо по-различно през лятото. Моята мисия е да направя хората щастливи. Стартирахме този бизнес в много труден период – по време на световната пандемия. Направихме цялостна реновация на хотела и искаме това място отново да стане посещавано. Има още много, което да направим“, каза още Люси Дяковска.

Сподели публикацията