Slide
Slide

Кранево. Ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево, което е любимо място за СПА, конгресни събития, тиймбилдинги, спортна и морска ваканция, започна звездните си вечери. В тях ръководството на комплекса подарява на своите гости феноменални срещи с с любими изпълнители и незабравими спомени. Първата голяма гост звезда бе Васил Найденов.

Близо два часа легендата пя своите големи хитове и вдигна на крака гостите на хотелския комплекс.

За събитието домакините взеха всички необходими противоепидемични мерки, а за хубавата нощ, която бе след традиционната вечеря в хотела, имаше организиран кетъринг – вкусни мезета и маркови питиета.

Сред гостите във „Вечер на звездата“ се очаква да бъде и румънската супер звезда Андреа Баника.

Градусът на настроението на 4 декември ще бъде вдигнато на макс от Тутурутка. Тяхната рецепта за забава включва много смях и песни.

За резервации +359 882 97 50 56
reservations@thermavillage.com

В ход са резервациите за Коледа и Нова година във ваканционно селище „Терма вилидж“. На 30 декември гост-изпълнител ще е Йордан Йончев (Гъмзата). Гостите на комплекса ще празнуват на Нова година заедно с Борис Солтарийски, а на 1 януари 2022 г. Тутурутка ще бъде в хотел „Еко Терма“, а Теди Генев – в „Терма палас“.


Пакетните цени за Коледа важат за периода от 22.12 до 26.12.2021 г. Домакините предлагат пакетни цени за 3, 4 или 5 нощувки за Нова година и важат за периода от 29 декември до 2 януари 2022 г. Гостите имат възможност да избират настаняване на база нощувка със закуска или ол инклузив, като домакините предлагат богати възможности за СПА процедури по време на престоя. Запознайте се с предложенията тук:

Оферта Коледа в Еко Терма

Оферта Нова година в Еко Терма

Оферта Коледа в Терма палас

Оферта Нова година в Терма палас

*публикация

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията