Столичен хотел става първи помощник на домакините за Бъдни вечер
Столичен хотел става първи помощник на домакините за Бъдни вечер
Slide
Slide
Slide
Slide

София. В навечерието на предстоящия празничен сезон започва и търсенето на креативни идеи за празнуване и забавление в условията на пандемична обстановка.

Столичният Метрополитън Хотел София предлага, както изискани менюта за Коледни партита в едно от заведенията си, така и възможност за организиране на кетъринг в офиса на клиента, споделят от хотела за Bgtourism.bg.

За пример! Хотел „Метрополитън“ се включи в инициативата „Книги за смет“

Най-важният момент е да се запази Коледният дух жив и да се даде възможност на колеги и приятели за повече социални контакти, създавайки зареждащи емоции и незабравими спомени.

Украсата в хотела придава уют, стил и красота. Тя подсказва на гостите, че празниците наближават

По обичай Метрополитън Хотел София ще предлага и Празнично меню за вкъщи – традиционна вечеря за Бъдни вечер с 9 постни ястия, печено прасенце или пълнена пуйка за Рождество Христово и Новогодишно меню по избор на клиента! Наистина е хубаво да има кой да се погрижи за вкусните ястия на трапезата, а на нас да ни остане повече време да сме истински заедно!

За контакт: sales@metropolitanhotelsofia.com или телефон:+359 2 4247900.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията