Пампорово предлага отлични условия за ски
Slide
Slide

Пампорово. Все повече туристи резервират пакет за настаняване в Пампорово заедно със ски карта „Select“, отчитат от „Пампорово“ АД. Близо месец и половина преди началото на зимния туристически сезон в курорта отбелязват, че има сериозен интерес сред българските туристи, както и от гости от съседните балкански държави – Гърция, Турция и Румъния. В курорта очакват и много ирландци, които са избрали да карат ски у нас. До 20 ноември резервациите на всички за Нова година ще излязат с 25% по-евтино заради ранните записвания, а през предстоящия зимен сезон ски почивките ще са с 30-40 на сто по-изгодни през делничните дни.

Изглед към пистата и връх Снежанка

Пампорово бе сред пионерите при дигитализацията на ски картите и услугите в страната. Голям интерес има към новата ски карта „Select”, която е с отворени дати за ползване през зимния сезон. Предлага се за половин, 1, 2, 3, 4, 5, 6 и 7 последователни дни и може да бъде закупена предварително, но без фиксирани дати, запазвайки гъвкавостта на ползване, в избран от ползвателя период през зимния сезон. Ползването на ски карта „Select“ стартира при първото преминаване през който и да е турникет в ски зоната и през който и да е ден, считано от официалното откриване до официалното закриване на ски сезон 2022/2023 в Пампорово. Подробни инструкции за начина на продажба могат да бъдат намерени на www.pamporovo.me.

Пампорово: Ски, СПА и сладък живот в планината на безсмъртието

Пампорово

Цените от предходния сезон, които ще бъдат активирани за продажба до 20 ноември са дневна лифт карта на цена 45 лева за деца (от 7 до 11 години), 59 лева за младежи (от 12 до 17 години) и лица над 65 години, както и 75 лева за възрастни (от 18 до 64 години).

Картите могат да бъдат закупени или презаредени онлайн, само през официалната уеб страница на курорта www.pamporovo.me. Получаването на ски картата е възможно безконтактно през pick-up устройствата в курорта, чрез сканиране на QR код, генериран при закупуване през онлайн магазина, или на касите, срещу предоставяне на електронен ваучер през мобилно устройство, или на хартиен носител. При наличие на пластика от изминал сезон, картите могат да бъдат презаредени онлайн.

Същите преференциални условия и период на продажби важат и за двата вида сезонни лифт карти – сезонна без ограничения и сезонна за делнични дни, които също могат да бъдат закупени онлайн до 20 ноември. Полудневната лифт карта и през следващия сезон ще бъде с 45 минути повече каране и ще е валидна от 11:45 часа до 16:30 часа.

Сподели публикацията