Slide
Slide

София. Нискотарифната авиокомпания Wizz Air предлага 30%* отстъпка за всички полети, резервирани днес. Тази супер оферта е валидна за всички пътници, до всички дестинации и без ограничения за периода на пътуване.

Ако вече мечтаете за почивка, море, вкусна храна и омайващи гледки, сега е моментът да резервирате своята заслужена лятна отпуска. С цени, започващи само от 19.99 лв.**, днес wizzair.com е идеалното място да откриете локацията за вашата следваща ваканция на страхотна цена. Независимо дали планирате семейна почивка на плажа, вълнуващо приключение с приятели или просто искате да разходите новите си летни дрехи в красив и непознат град, обширната мрежа на Wizz Air от България може да ви предложи това, което търсите. От вечните класики Париж и Барселона, и слънчевите морски перли Аликанте и Бари, до най-новите дестинации на авиокомпанията, сред които Абу Даби, Санкт Петербург и Прага, Wizz Air има за всекиго по нещо.

Която и дестинация да изберете, имайте предвид, че отстъпката от 30% е валидна единствено днес, така че българските клиенти имат време до полунощ да се възползват от офертата и да подарят на себе си или на близките си едно незабравимо приключение. Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят WIZZ Flex към резервацията си, ако не са сигурни за периода на пътуване или маршрута – така ще могат да бъдат спокойни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация без допълнителни такси. Използването на тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на всички свои пътници да се запознаят с новите засилени хигиенни мерки, които авиокомпанията въведе, за да гарантира здравето и безопасността на своите клиенти и екипаж. Като част от тези нови протоколи, по време на целия полет се изисква както кабинният екипаж, така и пътниците да носят маски за лице, а екипажът също трябва да носи ръкавици. Следвайки стриктен график, самолетите на Wizz Air се подлагат на дезинфекция чрез иновативно антивирусно решение след всеки полет и на пълна дезинфекция всяка нощ. Дезинфекциращи кърпички се предоставят на всеки клиент при качване на самолета, списанията на борда са премахнати и пътниците са насърчавани да извършват всички покупки в самолета чрез безконтактно плащане. От тях се изисква да следват мерките за физическа дистанция, въведени от местните здравни власти, и са насърчавани да правят резервацията си изцяло онлайн (вкл. чекиране, закупуване на багаж или на WIZZ priority), за да се сведе до минимум всеки възможен физически контакт на летището.

Андраш Радо, мениджър Корпоративни комуникации в Wizz Air, коментира: „Лятото е сезонът на почивките и усмивките, a Wizz Air винаги се е стремяла да открива повече възможности пред българските клиенти да пътуват на изгодни цени. Затова днес сме особено щастливи да предложим отстъпка от 30%. Нашите засилени мерки за безопасност пък ще осигурят възможно най-санитарните условия на борда на най-зелената флотилия*** в Европа. Призоваваме клиентите да се възползват от страхотната промоция и да направят своите резервации още сега на wizzair.com. Нашият приятелски настроен български екипаж с нетърпение очаква да ви посрещне на борда на един от самолетите ни с усмивка зад предпазната маска!“

*30% отстъпка се прилага за цените на самолетните билети, включващи всички данъци и задължителни такси, но без административната такса. Намалението от 30% важи за всички полети и всички дестинации. Тази промоция се прилага на 24 юни 2020 г. от 00.00 до 23.59 ч. CEST. Периодът на пътуване е неограничен. Промоцията се отнася само за резервации, направени на wizzair.com или през мобилното приложение WIZZ. Намалението не важи за групови резервации.
**Еднопосочен билет, включващ всички данъци и задължителни такси, и малък салонен багаж (максимални размери: 40x30x20cm). Багаж на колелца и всеки друг вид чекиран багаж подлежат на допълнителни такси. Цената важи само за резервации, направени на wizzair.com и през мобилното приложение на WIZZ. Броят на местата на посочените цени е ограничен.
***Емисиите на въглероден диоксид на Wizz Air са най-ниските през финансовата 2019 г. сред европейските авиокомпании (57.2 гр/км/пътник).

Нова ера в гостоприемството в Слънчев бряг – хотел Бест Уестърн ПЛЮС Премиум Ин и Казино

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията